Grčka
Re: Grčka
Ma olimpska regija svakako nije prici sitoniji ni po jednoj stavci (mesta, plaze, more), ja sam tamo letovao kao klinac najvise a pre par godina sam dva puta bio u Nei Pori koji je po meni najbolji sto se tice samog mora i plaze u celoj olimpskoj regiji ali posle Sitonije se svakako ne bih vratio tamo, sem da bas "moram". Ali ima ljudi koji vole olimpsku regiju i ne menjaju je, mnogi i zbog cene, svakako je smestaj pa i ostalo povoljnije tamo nego na halkidikiju.
Cene smestaja su svakako visoke generalno gde god ides i ne samo grcka ali jbg tu ne mozemo nista sem da ne letujemo.
Ja sam ove god bio u fazonu ako ne nadjem do 80e necu ni ici, to mi je bio limit koji iz principa nisam hteo da prebacim jer i tih 80 je mnogo shodno tome kakav je smestaj.
Cene smestaja su svakako visoke generalno gde god ides i ne samo grcka ali jbg tu ne mozemo nista sem da ne letujemo.
Ja sam ove god bio u fazonu ako ne nadjem do 80e necu ni ici, to mi je bio limit koji iz principa nisam hteo da prebacim jer i tih 80 je mnogo shodno tome kakav je smestaj.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kako tražite smeštaj u Grčkoj?
Nekad sam koristio Booking, ali grci ne vole da ga koriste i premalo je ponuda tamo. Zadnjih par godina sam kontaktirao smeštaje direktno, ili preko preporuke ili sam tražio na mapi lokacije koje su mi zanimljive. Ali to je baš zamorno, šalješ desetine upita... Ove godine zbog protesta nismo ništa planirali, i sad kad gledam ne znam kako da bilo šta normalno nađem - sad je slanje upita još 10x uzaludnije nego kad pitaš na vreme.
Ni sa Nikanom nisam nešto imao sreće.
Nekad sam koristio Booking, ali grci ne vole da ga koriste i premalo je ponuda tamo. Zadnjih par godina sam kontaktirao smeštaje direktno, ili preko preporuke ili sam tražio na mapi lokacije koje su mi zanimljive. Ali to je baš zamorno, šalješ desetine upita... Ove godine zbog protesta nismo ništa planirali, i sad kad gledam ne znam kako da bilo šta normalno nađem - sad je slanje upita još 10x uzaludnije nego kad pitaš na vreme.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Mi idemo sledeće nedelje Hrvatska, onda druga polovina jula Grčka pa avgusta ponovo Hrvatska.
Širok je pojam cena, ali je generalno Grčka povoljnija.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Širok je pojam cena, ali je generalno Grčka povoljnija.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Kolega se ubio od slanja upita i na kraju plaća 100e studio kod Kavale (neka Nea nešto). Više porodica ide pa je bilo bitno da su na istoj lokaciji. Nikakav luksuz, ne razbacuje se čovek parama.grujicd napisao:Kako tražite smeštaj u Grčkoj?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zadnjih 7 godina sam nalazio preko fejsa, postavljao sam objave za trazenje smestaja u onim grupama koje su vezane za letovanje u gr pa ili se direktno oglase oni koji izdaju ili mi neko od clanova preporuci smestaj i da kontakt
Tu kod Kavale ima Nea Iraklica i Nea Peramos, za sad jos ne toliko provaljene od strane srba, mahom grci u bugari, deluju fino mesta, znam neke koji su isli, ja sam ovde god i tamo gledao imao dve ponude od nekih nasih koji tamo izdaju smestaj ali mi sam smestaj i lokacija nisu odgovarali, cena bila nesto oko 70 ako se ne varam.
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Ja sam gledao booking, pa zatim tražio direktan kontakt, međutim cene koje sam dobijao su uglavnom iste kao i na bookingu.
Na kraju sam našao apartman preko GrckaInfo, gde oni u pozadini proslede upit direktno vlasniku, i dalja komunikacija ide sa njim.
Korektan apartman u Nikitiju, sa privatnim parkingom 70eur/noć za 7 noći. Za 10 noćenja je cena bila 55eur/noć.
Na kraju sam našao apartman preko GrckaInfo, gde oni u pozadini proslede upit direktno vlasniku, i dalja komunikacija ide sa njim.
Korektan apartman u Nikitiju, sa privatnim parkingom 70eur/noć za 7 noći. Za 10 noćenja je cena bila 55eur/noć.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mi smo trenutno na Krku. Nisam stigao da obiđem i pogledam cene hrane i pića. No kako čujem, gostiju ima, ali se najviše žale upravo na vanpasionsku potrošnju. Sve im je skupo. Najviše vidim nemačke i austrijske tablice. Navikli su da ovde mogu fino pojesti i popiti, a smeštaj nije nikad bio povoljan u odnosnu na neke druge destinacije. No sad je skupa i prodavnica.
Palačinka sa kioska na plaži je 4.5 evra. Kokice velika kutija su 3 evra. Sladoled je 5 evra kako sam čuo, nisam još išao sa decom. Ima i u LIDL-u.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Palačinka sa kioska na plaži je 4.5 evra. Kokice velika kutija su 3 evra. Sladoled je 5 evra kako sam čuo, nisam još išao sa decom. Ima i u LIDL-u.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
moji kumovi su trenutno na korčuli, njih dvoje sa 2 devojčice u pubertetu
plaćaju 6-krevetnu kuću više od 500e (nisu hteli da mi kažu tačno koliko, samo mi je na moj hint da je 500e rečeno - jače)
kuća je bukvalno na metar od mora, mogu da skoče sa terase, nemaju komšije, nemaju nikoga da narušava privatnost.
to pominjem kao reper cena.
plaćaju 6-krevetnu kuću više od 500e (nisu hteli da mi kažu tačno koliko, samo mi je na moj hint da je 500e rečeno - jače)
kuća je bukvalno na metar od mora, mogu da skoče sa terase, nemaju komšije, nemaju nikoga da narušava privatnost.
to pominjem kao reper cena.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Na severu Grčke deru..
Na Peloponezu je drasticno jeftinije sve, a najviše smeštaj. Pristojan hotel (bazen) sa doruckom, u blizini ili na obali se može naci vec od 160e dan. Pričam za dve odvojene dvokrevetne sobe total, dosta sam trpeo decu u istom prostoru
Na Peloponezu je drasticno jeftinije sve, a najviše smeštaj. Pristojan hotel (bazen) sa doruckom, u blizini ili na obali se može naci vec od 160e dan. Pričam za dve odvojene dvokrevetne sobe total, dosta sam trpeo decu u istom prostoru

Ma za 150-160e sam imao ja dobre hotelske ponude na sitoniji nego treba platiti toliko, niti zelim niti mogu, mene toliko kosta celo letovanje sa svim troskovima koliko bih platio samo taj smestaj