Dusan je napisao 150e ali se podrazumeva dnevno za smestaj to je 1500 za 10 dana pa sam zato rekao da me celo letovanje iskosta kao taj smestaj
Meni je skupa u odnosu na Tenerife gde sam bio pre 2 godine a u Grckoj (Parga) prosle godine. Za iste novce sam u Pargi dobio studio, a na Tenerifima ceo stan sa opremljenom kuhinjom,, peskirima, ves masinom i slicno.Heinz napisao:U poređenju sa čim je skupa GR što se tiče smeštaja?
Bacio sam pogled na CG, HR, SLO, ono je jeza.
Slican nivo smeštaja je na Sitoniji skoro duplo skuplji.OMP napisao:Ma za 150-160e sam imao ja dobre hotelske ponude na sitoniji nego treba platiti toliko, niti zelim niti mogu, mene toliko kosta celo letovanje sa svim troskovima koliko bih platio samo taj smestaj
Wizz leti direkt iz Beograda (do Herakliona) i često je jeftinije nego do Tivta.ftj napisao:Na kritu je kolko vidim znatno povoljniji smestaj, doduse moras da platis avionsku kartu i rentakar(koji je btw. 10e dan).
potpuno se slazem sa svime, ja volim grcku i to je to, od malih nogu su me samo tamo vodili, ako ne racunamo jedan odlazak u CG silom prilika ali sa druge strane necu ni po svaku cenu da idem ako smatram da je skupo ili ne vredi taj novac, cene skacu ovo sto sad placam 80 vrv ce sledece godine biti 90 i tako dalje a realno ne vredi ni ovih 80 al ajde to je to sad pa za dalje cemo videti.Inzaghi napisao: 19 Jun 2025, 18:50 Sve je to lepo. Samo sto sve te zemlje imaju jednu manu.
Nisu Grcka. A meni je to najvaznije.
Najlepse plaze. Takva mora nema niko. Hrana. Ljudi koji se deru. Njihova bol u preponama za sve. Zveckanje tanjirima i vecera u ponoc.
Колико ниским?