Grčka
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Re: Grčka
Stigoh jutros u Nikiti, preko Bugarske. Krenule su ozbiljne gužve na Preševu i Bogorodici/Evzoni, tako da je ovo ispala odlična alternativa. Put dobar, sem par loših delova kada se udje u Grčku.
NS-Nikiti 9h, sa tri pauze po 10/15min.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NS-Nikiti 9h, sa tri pauze po 10/15min.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Isto pitanje kao post iznad, samo idem sutra, i to u pravcu Srbije, vracam se. Da li ici preko MKD ili BG? Kakvi su putevi kroz BG u odnosu na MKD?
Danas kroz Bugarsku kolaps u duzini nekih 15-20km posle Blagoevgrada gde je magistrala, stajalo se i milelo. Pomislio neki udes ili radovi ali nista, za ne poverovati. Tu deonicu smo prelazili nekih 1.5h, ludilo.
Sve ostalo odlicna alternativa MKD, granica za 5 min ukupno nasa i bugarska..oko Soluna prosli bez stajanja oko 15h
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sve ostalo odlicna alternativa MKD, granica za 5 min ukupno nasa i bugarska..oko Soluna prosli bez stajanja oko 15h
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
zar nisi pre neki dan otisao a vec se vracas???Romanticni_Piroman napisao: 21 Jun 2025, 18:13 Isto pitanje kao post iznad, samo idem sutra, i to u pravcu Srbije, vracam se. Da li ici preko MKD ili BG? Kakvi su putevi kroz BG u odnosu na MKD?
- Romanticni_Piroman
5 i po dana letovanja ovaj put, jeste kratko, ali idem ponovo krajem jula u drugom sastavu tako da mi je ok.OMP napisao: 21 Jun 2025, 22:29zar nisi pre neki dan otisao a vec se vracas???Romanticni_Piroman napisao: 21 Jun 2025, 18:13 Isto pitanje kao post iznad, samo idem sutra, i to u pravcu Srbije, vracam se. Da li ici preko MKD ili BG? Kakvi su putevi kroz BG u odnosu na MKD?

kad pomislim da 10 dana treba da gladam prasnjav auto , prosle godine nisam uspeo da nadjem neku perionicu, na pumpama su samo one sa cetkama a uz to i nisu radile, na kraju sam pred put malo plaknuo auto flasama i vodom
- Romanticni_Piroman
Mene boli uvo za prasinu spolja, nego vozimo se slani sa nekih plaza, ostane so po interijeru, to bih idealno ocistio isti dan da ne upije koza, ali sta da se radi... Ici ce sutra na dubinsko odma.
Generalno ne volim mnogo kolima da idem do drugih plaza, za sledece letovanje (u julu) gadjam da mi smestaj bude na nekoj lepoj plazi, a grad/civilizacija moze da bude daleko, uvece mi ne smeta da sednem u auto da se vozim do grada.
Generalno ne volim mnogo kolima da idem do drugih plaza, za sledece letovanje (u julu) gadjam da mi smestaj bude na nekoj lepoj plazi, a grad/civilizacija moze da bude daleko, uvece mi ne smeta da sednem u auto da se vozim do grada.