Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Filtron su dobri filteri mnogi ih koriste
Ako je ista fabrika ne mora filter biti isti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Moze biti i bolji Filtron....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Vidim niko nije postavio ovu emisiju o zračenju EV:
Zanima me šta mislite o ovome, da li stvarno ugrožavaju zdravlje ili ipak ne? Komentari su onemogućeni što je dodatno sumnjivo.
Zanima me šta mislite o ovome, da li stvarno ugrožavaju zdravlje ili ipak ne? Komentari su onemogućeni što je dodatno sumnjivo.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ja bih ceo auto u alu foliju zavio.......
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.1EFI
- Kontakt:
Koliko sam ja video, komentari su uvek ugaseni kod njih bez obzira na temu emisije. Sto se zdravlja tice, mislim da su stres i ljudska glupost najgore bolestiS388 napisao: 23 Jun 2025, 14:22 Vidim niko nije postavio ovu emisiju o zračenju EV:

Being second is to be the first of the ones who loose...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Posebno je
pričati o zračenju dok svako nosi najmanje po jedan mobilni telefon u džepu i smart Watch na ruci.
Ako smo već kod štetnosti, da li je iko ikada izmerio i proučio kvalitet vazduha na benzinskim pumpama. Što bi tu tek bilo materijala za teorije zavere.
Ako smo već kod štetnosti, da li je iko ikada izmerio i proučio kvalitet vazduha na benzinskim pumpama. Što bi tu tek bilo materijala za teorije zavere.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
To je logička greška. ; )
Van zapada se o ovome vodilo računa; uostalom, i u osnovnoj smo učili o uticajima elektromagnetne i elektromotorne sile i njihovoj razlici, dok ni u ozbiljnijoj zapadnoj literaturi ponekad nema ni pomena uticaja druge. Na istoku su tramvajima, recimo, zbog ovoga mahom upravljale žene kod kojih je krenula menopauza ili su barem već rodile decu. Kod nas - neka sredina, no svesnost je postojala.
Svakako sam zaboravio veći deo toga... pogledaću snimak.
Van zapada se o ovome vodilo računa; uostalom, i u osnovnoj smo učili o uticajima elektromagnetne i elektromotorne sile i njihovoj razlici, dok ni u ozbiljnijoj zapadnoj literaturi ponekad nema ni pomena uticaja druge. Na istoku su tramvajima, recimo, zbog ovoga mahom upravljale žene kod kojih je krenula menopauza ili su barem već rodile decu. Kod nas - neka sredina, no svesnost je postojala.
Svakako sam zaboravio veći deo toga... pogledaću snimak.