Dobro veče
Re: Dobro veče
Venčana kuma je obolela od leukemije i hitno je potrebno 5 davalaca nulte krvne grupe. Ako je neko u prilici da donira neka mi piše na pm. Beograd je u pitanju.
Unapred hvala.
Unapred hvala.
Ispravka, nije krv već se traže trombociti.
Planiram sutra do Beograda jer vodim sina (6 god.) na operaciju oka, pa moram nekako da se probijem do Dušanovca na očnu kliniku Miloš, zakazano nam u 8h.
Krećem iz Kraljeva pa ako ima neko satnicu i tačke blokada na saobraćajnicama na teritoriji Bgda.
Prethodnih par puta kada smo dolazili isključili bi se na N.Beogradu pa na Tošin bunar preko Mostara do isključenja za Dušanovac.
Ako neko ima satnicu blokada bio bih zahvalan, eventualno neki alternativni pravci.
Napred studenti!!!
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
Krećem iz Kraljeva pa ako ima neko satnicu i tačke blokada na saobraćajnicama na teritoriji Bgda.
Prethodnih par puta kada smo dolazili isključili bi se na N.Beogradu pa na Tošin bunar preko Mostara do isključenja za Dušanovac.
Ako neko ima satnicu blokada bio bih zahvalan, eventualno neki alternativni pravci.
Napred studenti!!!
Mislim da ti to niko ne može odgovoriti kada i šta će biti blokirano, jer dugoročnih planova nema i sve zavisi od postupanja policije,
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ponesi papir da vodiš dete na operaciju, svako normalan će te propustiti ako naiđeš na blokadu. Za sad mi ne deluje da će gazela i autoput biti blokirani radnim danom, ali nikad se ne zna. Ove sad blokade nisu one koje su studenti pravili i kad se znalo danima unapred gde i šta, sad su zborovi preuzeli i svako u svom lokalu organizuje blokade i sve se brzo menja.
Možda je pametnije da ideš okolo po obilaznici pa onda da se vratiš na plavi most. Tom rutom je definitivno mala šansa da bude zatvoreno u to doba.
Samo neka krene malo ranije, zna da bude zastoj ujutro sa te strane ka gradu. Inače i ja bih tuda išao, eventualno ka Autokomandi pa desno u Ustaničku, zavisno od prohodnosti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hvala ljudi, svakako krecem ranije, oko pola 5 pa i ako zaglavim da imam lufta.
Praticu u putu i blokade.org, tu opet ima koliko toliko nekih informacija pa se nadam uz malo srece da stizem na vreme.
Praticu u putu i blokade.org, tu opet ima koliko toliko nekih informacija pa se nadam uz malo srece da stizem na vreme.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Blokade su uglavnom na raskrsnicama i većinom se razilaze u 23h i ujutru ponovo uspostavljaju. Mislim da neće nigde tako rano. Nađe se uvek alternativa. Dobro je krenuti ranije.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ja sam do 12 malopre bio kod V. Ilica i Ustanicke, bilo je 100tinak ljudi...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zemun ostaje celu noć koliko sam ispratio. Blokovi se razilaze u 23h.
Posetite www.garaza.rs !
Na Bežanijskoj kosi neke njuške iz Bie pretile sinoć maloletnom klincu koji je bio na blokadi u naselju.