Drugar ide sutra, a ja u četvrtak verovatno.zigZag napisao:jel išao neko skorije preko gradine u pravcu bugarske? jel krenulo ludilo ili još čekamo turke?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Drugar ide sutra, a ja u četvrtak verovatno.zigZag napisao:jel išao neko skorije preko gradine u pravcu bugarske? jel krenulo ludilo ili još čekamo turke?
Mislis na ovo:Dzoni_m napisao:Rumunija-Bugarska put tipa oranje Marka Kraljevica. Povrh toga 3 dana jahanja, jer magistrala. Nema jos AP. Kada bude, naravno da ce nas preskakati. Za sada im se ne isplati vremenski. Doduse, ko nece da ih drkeljise nasa carina i glumi ludilo, ce ici. Par ljudi iz Turske (kolege iz firme) koji idu sada ce ici jer prosto ne zele da objasnjavaju i podmicuju nase carinike. Osnovni problem je drkeljisanje oko novca. Da, neophodno im je da nose kes, jer kosta mnogo da novac prebace iz banke u banku a tamo je inflacija velika i ne zele da gube. Onda se nasi nadju pametni i drkaju ih iako su prijavili uredno da unose gotovinu i imaju priznanice da su podigli iz banke. Zato cemo lepo da platimo to sve x3-4 sada kada je medjunarodni sud presudio da smo hajducija. Sad kad krenu da tuze, bice veselo.
I samo 2 mosta RO-BG. Katastrofa. Inace novi most i auto-put nece pre 2035-te tako da cemo i dalje biti tranzit.Inzaghi napisao: 30 Jun 2025, 16:45 Ne znam kad krecu u vecim grupama. Ja cu isto na BG verovatno, za dve nedelje.
A problem je veliki Rumunija - Bugarska. Pratim neke rumunske FB grupe za Grcku, po 12-15h puta ko ide sa severa. Nema autoputa. Uzas.