Jel smeo i dok se nije emitovao na Nova S nego nekoj od rezimskih televizija (nemam pojma, ozbiljno pitam, Vrele gume nisam gledao najmanje 10g)?
Domaće auto emisije
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Domaće auto emisije
Ko ce koga, ako ne svoj svoga.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Časopis »Vrele gume« je bio na momente odličan i nakon ubedljivog perioda koji je počeo brzo po pokretanju i trajao do prevelikog oslanjanja pa i zavisnosti od »Auto motor i sporta«. I Miroslav i Lidija su ne baš retko na vrlo zanimljiv način iznosili svoja viđenja; kod tih ranijih članaka je i deo koji se ticao pukih tehničkih fakata funkcionisao vrlo dobro (što kod kasnijih, a naročito nakon osamostaljenja od »AMS-a«, nije baš slučaj – kao da je dugo oslanjanje na »AMS« poremetilo nešto u redakciji).
Emisija, pak, je uvek bila nekoliko liga ispod. U konkurenciji domaćih, ipak, i dalje sa opipljivom konkurentošću.
Ne ulazim u analize ostalih priča pošto o njima ništa ne znam... Da, jesam viđao veoma oštri stil komunikacije ali se ni u to nisam udubljivao, neprijatno je bilo a meni nepotrebno.
Emisija, pak, je uvek bila nekoliko liga ispod. U konkurenciji domaćih, ipak, i dalje sa opipljivom konkurentošću.
Ne ulazim u analize ostalih priča pošto o njima ništa ne znam... Da, jesam viđao veoma oštri stil komunikacije ali se ni u to nisam udubljivao, neprijatno je bilo a meni nepotrebno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
A tek kakav im je forum bio. 

- solje amortizera
- Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47
gledaj alvirovicu i placi
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Je l' mora da se učlani na forum, pa odavde da ide na link ili?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Upravo odgledah Vrele Gume emisija 1145 i nakon toga videh da je emisija od pre dve godine