Elektronska naplata putarine
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Elektronska naplata putarine
Ja sam to dobio 2 puta. Jednom je bila guzva na ENP prolazu, pa sam se vratio na obican prolaz. Tu sam uzeo karticu pa mi je na izlazu ocitan tag i tad su mi naplatili kaznu. Usao sa karticom, toboz izlazim sa tagom. Prosli put sam imao zbog neceg problem sa ocitavanjem taga na ulazu. Opet sam uzeo karticu, ovog puta sam sklonio tag. (Na zalost nisam imao onu kesu ili kutiju koja ga izoluje) I opet ga je slucajno ocitao, ali ovoga puta je automatski svukao "kaznu" i otvorio kapiju. Verovatno prvi put nisam imao dovoljno sredstava na tagu za kaznu pa nije otvorio rampu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
A to je nešto drugo. Nisam na to mislio.
Ni u HR to vjerojatno nije dozvoljeno (nisam imao takav slucaj) jer u tpm slucaju sustav ne zna gdje je bio ulaz pa izbacuje grešku kao "nelogican"
Ni u HR to vjerojatno nije dozvoljeno (nisam imao takav slucaj) jer u tpm slucaju sustav ne zna gdje je bio ulaz pa izbacuje grešku kao "nelogican"
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Čovek kao pao s' marsa, tema aktuelna 2 godine bar.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ima influens. A mi nemamo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Srecne nam nove cene putarina svima nama koji slavimo 
Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Od koliko sati važe? Jutros oko 7h bile stare cene.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Od 12h veceras...
al zato se u hrvatskoj snizava cena za tag korisnike, tj. popust se za srbski tag povecava sa 13 na 22 ili kolko vec procenata.
Meni je i cestarina i cijena goriva uvijek ista, niti poskupljuje niti pojeftinjuje (ovo sigurno ne
)
Uvijek tocim 50 € i stavljam na ENC 100 €, znaci uvijek isto godinama, nista mi nije ni skuplje niti jeftinije

Uvijek tocim 50 € i stavljam na ENC 100 €, znaci uvijek isto godinama, nista mi nije ni skuplje niti jeftinije

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja sam sad prolazio i otvarao mi je dosta brze, nisam morao da stanem skroz. Mozda je do pozicije taga ili staklatrojanac napisao: 24 Jun 2025, 00:26Opušteno. Trebao sam malo ubrzati snimak jer inače na snimku sve izgleda sporije nego što je u stvarnosti. Ideja je bila da se lepo vidi na snimku sve, od znakova, info table i sve ostalo, kao i da se neće otvoriti čak i ako polako vozite.Ji 4Tze napisao: 23 Jun 2025, 23:36 E sorry Trojke nisam skapirao da je tvoj snimak
Što ne pita nas iskusne kako se prolazi![]()
![]()
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Grčka naravno nije ušla u sistem T4all 1 jula, a nismo ni očekivali drugačije.. s obzirom ko je najavio.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Na kojoj naplatnoj stanici? Neke imaju brzi ENC gde nije neophodno stati.schonenk napisao:Ja sam sad prolazio i otvarao mi je dosta brze, nisam morao da stanem skroz. Mozda je do pozicije taga ili staklatrojanac napisao: 24 Jun 2025, 00:26Opušteno. Trebao sam malo ubrzati snimak jer inače na snimku sve izgleda sporije nego što je u stvarnosti. Ideja je bila da se lepo vidi na snimku sve, od znakova, info table i sve ostalo, kao i da se neće otvoriti čak i ako polako vozite.Ji 4Tze napisao: 23 Jun 2025, 23:36 E sorry Trojke nisam skapirao da je tvoj snimak
Što ne pita nas iskusne kako se prolazi![]()
![]()
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pa posle Bajakova prva naplatna ka Zg, nije brzi ENC. Da se razumemo, neuporedivo je sa nasim, ali sam nakon citanja teme bio spreman da stanem skroz. Ono, taman kad se skoro zaustavim, on digne i ja produzim drugom.
Ako ne stanes na slijedećem, rampa je tvoja