Našao sam na forumu posle da je neko već išao na Bujanovac sever, vrv bih i ja tuda.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Granicni prelazi?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Granicni prelazi?
I ja sam se isključio (ne znam koji isključak), pa preko auto puta nadvožnjak, pa uz auto put i onda levo prema granici.
Prosle godine u julu, na Presevu se cekalo 2-3h i to kad je bio toplotni talas isto. Isli na Prohor a tamo nije bilo struje. 40 vozila ispred nas. Ostali smo preko 2h. Trebalo im 10 do 15min po automobilu da proveravaju (ne znam kako). Ali kad je dosla struja krenulo je.
E sad, priroda, ima i hladovine pa se lako prezivi. Ljudi nasmejani, pricaju svako sa svakim. Slusas ptice i potok. Potpuno drugacije cekanje.
E sad, priroda, ima i hladovine pa se lako prezivi. Ljudi nasmejani, pricaju svako sa svakim. Slusas ptice i potok. Potpuno drugacije cekanje.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Na Bujanovac sam se isključio. Čini mi se dvadesetak km da ima do prelaza. Brzo se prođe.
O veličini samog manastira.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
O veličini samog manastira.

Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jutros poranili. U 5:30 krenuli iz smeštaja u Đevđeliji. U 5:37 stali u red na granici. Bogorodica - Evzoni. Ukupno 56 minuta.
Mi mislili kasnije da krenemo da možemo odmah ući u sobu. Al kaže mi vlasnik ovaj iz Đevđelije što ranije. Bolje u 6. Tako je i bilo. Dosta vozila je baš tad na granici. Svi što putuju noću. Ali sat vremena je prihvatljivo.
Jedino što mi je potpuno odsustvo mozga ono naguravanje iz više traka. Pa onda opet trake idu levo pa desno. Pa ne znam ni gde ću da završim. Daj brate obeleži još kod MKD lepo trake i gde staneš tu ideš do kraja.
Mi mislili kasnije da krenemo da možemo odmah ući u sobu. Al kaže mi vlasnik ovaj iz Đevđelije što ranije. Bolje u 6. Tako je i bilo. Dosta vozila je baš tad na granici. Svi što putuju noću. Ali sat vremena je prihvatljivo.
Jedino što mi je potpuno odsustvo mozga ono naguravanje iz više traka. Pa onda opet trake idu levo pa desno. Pa ne znam ni gde ću da završim. Daj brate obeleži još kod MKD lepo trake i gde staneš tu ideš do kraja.
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
To sa više traka je ono što stvara nervozu kod čekanja, sve vreme se pitaš da li si se zajebao, a još ako ima prebacivanja iz reda u red, skače pritisak samo tako. Zato je lakše kad je jedinstven red.
Samo jednom sam išao na Prohor Pčinjski i naleteo na naku svetkovinu, moguće da je bio Ilindan. Hiljade ljudi, kola, autobusi, šatori, muzika, baš se oteglo dok sam to prošao. Preselo mi.
Tako da je taj datum za izbegavanje, ne sećam se tačno koji je bio ali guglam da se Ilindan tamo obeležava, a ako je to onda je to 2. avgust.
Samo jednom sam išao na Prohor Pčinjski i naleteo na naku svetkovinu, moguće da je bio Ilindan. Hiljade ljudi, kola, autobusi, šatori, muzika, baš se oteglo dok sam to prošao. Preselo mi.
Tako da je taj datum za izbegavanje, ne sećam se tačno koji je bio ali guglam da se Ilindan tamo obeležava, a ako je to onda je to 2. avgust.