Zanimljive registarske tablice
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Zanimljive registarske tablice
Juče u Ljubljani.
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20250705_163900.jpg (366.02 KiB) Pogledano 479 puta
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidiš da se rampe i ne koriste. Zaobilaze se. Šta smeta na pešačkom.YUgisa napisao:Jel ovo neko stavio "rampu" na pesacki?
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Pa ne smeta ako se koristi da blokira saobracaj za vozila, ali kod nas bih pre rekao da neko koristi kao privatan parking.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Videh malopre Q8 sa tablicom BG-1212 i dva slova, tipa XX ili II, uglavnom deluje kao obična tablica, ali po broju deluje starije od auta. Bila je priča da obične tablice ne mogu da se prenose sa auta na auto, koji je tu sistem? Ili je pak neko uzeo personalizovanu tablicu u formatu obične? A i ako je uzeo, zar nije ona došla već po redu kao obična...
Имам једно потпитање...
Pisao sam već na ovu temu, video sam par godina star Mercedes S sa tablicama BG 001 LG ili slicno.
Nema mogućnost da se prenose "obične" tablice. E sad, da li te tablice nikad nisu upotrebljene i da li su stajale u nekoj fioci, ili je za nekoga posebno izradjena ne znam, ali i mene zivo interesuje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema mogućnost da se prenose "obične" tablice. E sad, da li te tablice nikad nisu upotrebljene i da li su stajale u nekoj fioci, ili je za nekoga posebno izradjena ne znam, ali i mene zivo interesuje

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je to.
Redovni oblik kombinacija se ne može dobiti po izboru pošto je maksimalni broj grafema (uključujući i povlaku) kod takvih tablica pet.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Zadar.....
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20250703_204954.jpg (458.34 KiB) Pogledano 160 puta
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac