2024 Dacia Bigster

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: 2024 Dacia Bigster

Post od Geza »

Struja 4x4

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Danas, na brzinu, pogledah Bigstera, dok je moj auto bio na dizalici.

"Minut" utisci:
Spolja deluje lepo.
Unutra je skučen, šoferka 'ala Duster' sa malim vidnim poljem, sve je tvrdo i oštro, sedišta uska i kratka. Ima lepih elemenata, malo tehnike koja šljašti, solidno mesta pozadi, ali...

Napomena: nisam baš podešavao sedište, pa da mi noge baš ne biju u vrata i centralnu konzolu, ali jeste usko.

Molim člana, koji će se prepoznati, da ne kači fotke kako sedi sam iza sebe i sl :D

Iz Scenica u Bigstera i nazad, osetan je prelaz, iako je razlika skoro deset godina.

Rezervni točak je čudno rešen, samo gurnut ispod podloge gepeka, bez rupe za točak, bez držača, dizalica sa strane
.. ili su oni nešto tumbali. Mada, prodavac reče da je tako, kao da je neko ubacio točak, da mu se nađe.

Ovako, na prvu, nisam siguran za koliko novca bih ga razmotrio, ali za trenutne cifre mislim da ne, koliko god delovao da daje dosta za uloženo.

Tapa

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Renault Boréal

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori