Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Ako gledaš kako su izlazile epizode, onda je to rolerkoster, jer ćeš se vraćati u nazad pa u budućnost pa u nazad itd.
Svakako, ko što se vidi na vremenskoj liniji sve se deli na BBY (before Battle of Yavin) i ABY (after Battle of Yavin).
Ako se gleda od početka, onda se pravi uvod u priču o celom tom univerzumu , nastanak Džedaja, Sita, master Joda, Dart Vejder......
Naravno, po meni, najbolje su epizode 4,5,6, pa Mandalorian, Andor, Rogue One, barem što se priče tiče i kvaliteta.
Msm, '77 je bila baš davno ):
Svakako, ako kreneš po vremenima izlazaka , gledaćeš novija ostvarenja i ono što se dešavalo neposredno pre I posle bitke za Yavin.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Svakako, ko što se vidi na vremenskoj liniji sve se deli na BBY (before Battle of Yavin) i ABY (after Battle of Yavin).
Ako se gleda od početka, onda se pravi uvod u priču o celom tom univerzumu , nastanak Džedaja, Sita, master Joda, Dart Vejder......
Naravno, po meni, najbolje su epizode 4,5,6, pa Mandalorian, Andor, Rogue One, barem što se priče tiče i kvaliteta.
Msm, '77 je bila baš davno ):
Svakako, ako kreneš po vremenima izlazaka , gledaćeš novija ostvarenja i ono što se dešavalo neposredno pre I posle bitke za Yavin.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Gledao neko F1?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najzad odgledah treću sezonu The Witcher https://www.imdb.com/title/tt5180504/. prva sezona konfuzna al dobra, druga sezona vrlo dobra, treća sezona katastrofa za prve tri epizode, posle od 4. do kraja je OK.
Mada mi je mnogo pitkiji, ali i banaliji prequel The Witcher: Blood Origin https://www.imdb.com/title/tt12785720/
Mada mi je mnogo pitkiji, ali i banaliji prequel The Witcher: Blood Origin https://www.imdb.com/title/tt12785720/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kako drugačije indoktrinirati decu i omladinu i forsirati to kao normativ, a ne statistički kao što bi i trebalo da bude.
Čak i u Prijateljima su to forsirali, a tome ima 30+ godina.
Dok ne budu odradili adaptaciju Nemanjića na nf i Svetog Savu igra afrikanka kratke kose, možda trans nisu završili posao.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Čak i u Prijateljima su to forsirali, a tome ima 30+ godina.
Dok ne budu odradili adaptaciju Nemanjića na nf i Svetog Savu igra afrikanka kratke kose, možda trans nisu završili posao.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Mislim da je vrhunac nova Snezana i 7 patuljaka.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Zato i ima ocenu 2.0 dok je pre nešto više od mesec dana bila i na 1.2 pa je Disney morao da radi damage control...
Ali nakon što je Heimdala u Marvelovom Thoru igrao Idris Elba ništa ne više ne iznenađuje osim toga kako nije bilo više tamnoputih skandinavskih bogova...
Sent from my VER-N49 using Tapatalk
Ali nakon što je Heimdala u Marvelovom Thoru igrao Idris Elba ništa ne više ne iznenađuje osim toga kako nije bilo više tamnoputih skandinavskih bogova...
Sent from my VER-N49 using Tapatalk
Ja sam krenuo da gledam filmove Bada Spensera. Za sada mi odgiovara, laka radnja filma, ne opterećuju, tučnjava na sve strane. Nekako bih voleo da prošetam kroz te 1970-80 godine, uvek mi je zanimljivo da vidim automobile iz tog doba i sve detalje iz tog vremena uopšteno.
Kako sam ih ja voleo i sve koje su izasli gledao ‘80