Tenerife
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Tenerife
Nije baš Tenerife, nije ni blizu. Mali je off, pa rekoh da pitam.
Da li je neko letovao skoro na Tahitiju ili Uskršnjim ostrvima? Hteo bih gospođu da iznenadim sledeće godine za 15 godina braka. Oboje smo fanovi Gogenovih slika, pa bi spojili lepo i korisno
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Da li je neko letovao skoro na Tahitiju ili Uskršnjim ostrvima? Hteo bih gospođu da iznenadim sledeće godine za 15 godina braka. Oboje smo fanovi Gogenovih slika, pa bi spojili lepo i korisno
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kako biste isli?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jes ti video gde je to? Ne znam jel treba da ides na levo il na desno.
To je bas mnogo daleko i ko zna dal moze i sa jednim presedanjem, pitao sam zenu u medjvremenu ona to radi. Kaze ima let iz pariza direktno (zato sto je francuska polinezija) i ko zna koliko traje.
Ja sam se raspao i na letovima do maldiva i na letovima do do singapura/balija a to je verovatno na pola puta. Stvarno ne znam koliko dana bih trebao da ostanem tamo da bih se dovoljno odmorio da uzivam nakon tih 30-40 sati u transportu.
Ja sam se raspao i na letovima do maldiva i na letovima do do singapura/balija a to je verovatno na pola puta. Stvarno ne znam koliko dana bih trebao da ostanem tamo da bih se dovoljno odmorio da uzivam nakon tih 30-40 sati u transportu.
Želi da iznenadi ženu, ali neprijatnoftj napisao: 11 Jul 2025, 22:45 Jes ti video gde je to? Ne znam jel treba da ides na levo il na desno.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Želi da se zaje*ava po forumima 
Tapa

Tapa
cekaj jel smo se dobro razumeli, 540e si platio 10 noci za vas dvoje sto mu dodje 54e dnevno po smestajnoj jedinici??? to je bas jeftino obzirom da je hotel i polupansion za te pare u GR uzimas prosecan studio van sezone u sezoni je 70-80eMomčilo napisao: 11 Jul 2025, 20:30 Nama nije bas tako povoljno, ali posto je sezona onda je ok. Stan sa odvojenom spavacom sobom i sa svim neophodnim je 70e noc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
To su dva razlicita coveka. I ja sam se prvo zbunio kao ti 

Tako je.. Luka je to pisao za Tenerife.. A ja sam napisao da je 70e noc na Lanzarotama. 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
11. na republičkom takmičenju iz geografije davne 1998. Znam dobro gde su ostrva Tahiti.ftj napisao:Jes ti video gde je to? Ne znam jel treba da ides na levo il na desno.