2025 Mazda CX-5

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: 2025 Mazda CX-5

Post od trojanac »

Ovo prosto više nije Mazda. Nažalost. Ne kažem, treba neke stvari i menjati, ali na prvu ovo mi deluje kao loše izveden pokušaj neke promene. Videćemo kad stigne jeli čemu.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

DukeNS napisao: 11 Jul 2025, 00:58 Nakon iznenadjujućeg (pozitivno) enterijera u CX-60, teško razočarenje sa ovim televizorom. Spolja deluje kao običan restyle, a ukoliko je istina da su motori ostali isti, upisujem i na tom kontu jedan minus. Šteta…
Bazni motor je isti. Medjutim, najavljuju pogon iz RAV4. CX-50 (US only model) ima tu opciju i prodaje se tako. To vec ne bi bila losa opcija. VIdecemo sta kaze osnovni model, posto ovaj na fotkama nije taj. Ako zaista bude 35K eur sa osnovnim motorom i enterijerom sa manjim ekranom……moze da bude prilicno dobra kupovina. Jer drugi su daleko skuplji.

Iskreno sam mislio da ce da urade samo blagi facelift tj da malo izmene cx-50 i prodaju ga u EU. Jbg. Nije mi jasno zasto taj auto ne ide u EU.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Meni se jedino ne dopada onaj natpis Mazda na petim vratima. Sve ostalo je O.K, logičan korak/redizajn prema onome što je već viđeno u CX-60. Praktično manji CX-60.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

O ne, ima slicnosti, ali je CX-60 daleko bolji i skladniji dizajn.
Korisnikov avatar
Romanticni_Piroman
Reactions:
Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X

Post od Romanticni_Piroman »

Touchscreen? :rofl: Nista nema od ovih novih automobila, bukvalno su svi do jednog djubre sa televizorima. Sve Mazde CX5 pre ove ce drzati cenu.
Korisnikov avatar
paliic
Reactions:
Pridružio se: 20 Okt 2016, 09:33

2025 Mazda CX-5

Post od paliic »

Ne mislim da je Mazda dozvolila da 3. gen cx-5 bude đubre, ali armija ljudi na mrežama komentariše isto - da je i Mazda “podlegla”
I po mom mišljenju je tako.
Ali isto tako puno njih koji su pisali da Mazdini modeli generacijski kaskaju u smislu implementacije najaktuelnih trendova, sada komentarišu da je ova ekrančina katastrofa.
Gledao sam par ozbiljnih i detaljnih predstavljanja i pomešani su mi utisci. Svakako nisu smeli da izbace fizičke tastere. Tablet je verujem morao da dođe na red kako bi se dopala širem krugu kupaca…
Veliki plus je da je nova generacija dobila na komoditetu.
Najavljuje se i dizel varijanta, videćemo samo koja. Novi 3.3L bio bio pun pogodak.
Kod nas startuje sa cenom od 33.500 i prvi primerci dolaze u decembru (izvor SAT).

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori