Beograd
Re: Beograd
Ne znam odae dolaziš, imaš li negde blizu Bg voz, pa do ex buvljaka? Odatle hvataš bilo sta 2-3 stanice. To je najbolji način da se spasiš mostova u špicu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To je "pogrešan" smer kretanja, jutro na NBGD, popodne nazad.
Samo voz, ako posao ne kreće od 9.
Tapa
Samo voz, ako posao ne kreće od 9.
Tapa
Krece od 9 a i nije Bg voz opcija, ne ide iz rakovice na nbg tj batajnicu.. dok sam radio na vracaru bio je dobar, 1 stanica i tu si za 9 min, al barem 1 u nedelji kasni ili preskoci polazak. Sad nazalost sam 5 dana u kancu a do skoro 2... da vidim ima li neka teretana u kraju da tamo odem posle posla dok prodje špic. A blok 21 je zoniran
Sent from my SM-X800 using Tapatalk
Sent from my SM-X800 using Tapatalk
Beograd
Ide iz rakovice al malo su glupi termini tj. odgovarao bi ti jedino ovaj sto krece u 7:18 sto znaci dolazio bi sat vremena ranije na posao. Al zato kad prvi put budes putovao sat vremena kolima u povratku preko mosta na adi pa preko milosevog konaka zvucace ti i to primamljivo.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Znači, teretana pre posla.
A opcija da dođeš do Karađorđevog, pa skočiš na NBGD, drugim vozom? Ili da parkiraš negde na B.Brdu i hvataš 13icu (ili koji već trađvaj ide preko mosta).
Ili da se preseliš na NBGD?
Tapa
A opcija da dođeš do Karađorđevog, pa skočiš na NBGD, drugim vozom? Ili da parkiraš negde na B.Brdu i hvataš 13icu (ili koji već trađvaj ide preko mosta).
Ili da se preseliš na NBGD?

Tapa
Meni i dalje nije jasno zasto se BG voz ne 'pojača' i ne uvedu polaske na svakih 10ak minuta u špicu... Kada je to najbolje šta imamo, trenutno, od javnog prevoza
Skuplja teretana od parkinga, izbor je jasan.
Nemaju interes.Dzona napisao:Meni i dalje nije jasno zasto se BG voz ne 'pojača' i ne uvedu polaske na svakih 10ak minuta u špicu... Kada je to najbolje šta imamo, trenutno, od javnog prevoza
Ubiste mi volju za životom a još nijesam počeo raditi haha ranije par puta kad sam išao u kanc na NBG znam kako je zabavno vratit se bilo ali def neku teretanu da nađem u blizini dje već auto ostavljam i eto riješim 2 problema..mozda
Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
De ti motor čoveče zar ga ne vezasmo za garažu?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Hahaha ovo planiram za zimu i kad kišni dani dodju. Imam kabanicu ali mrzim da vozim po kiši, evo baš sam slomio plastike na drugom motoru kad je pala kiša u pg a ja išao sa tehničkog kući... I koljeno malo nagradio.
Uglavnom najbliži nezonirani blok 10 15 min vožnje sa prevozom kad se parkiram. Ako odem u blok 44 dje bih ili u kocovic ili iron republic išao to je još 15 min recimo.
Iron republic mi je super i ima ih na fitpass što mi je benefit bio na prošlom poslu, na ovaj će možda nekad uvesti al ne za sad, a kocovic sam išao ispred kuće što imam i isto je baš dobra teretana, i to mora da se odluči
Al realno jedna do druge su djegod je gužva manja a pretpostavljam kocovic baš zbog fitpassa i što su skuplji.
Uglavnom najbliži nezonirani blok 10 15 min vožnje sa prevozom kad se parkiram. Ako odem u blok 44 dje bih ili u kocovic ili iron republic išao to je još 15 min recimo.
Iron republic mi je super i ima ih na fitpass što mi je benefit bio na prošlom poslu, na ovaj će možda nekad uvesti al ne za sad, a kocovic sam išao ispred kuće što imam i isto je baš dobra teretana, i to mora da se odluči

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Blok 29. ti nije baš blizu. Ali ako uhvatiš neki bus za par minuta si u bloku 20.
Zašto spominjem blok 29. Tamo postoje obeležena parking mesta koja se ne naplaćuju, zato što je korenje drveća podiglo asfalt i prosto takvo mesto ne ispunjava uslove za naplatu. Naravno ljudi ih koriste. Negde je lakše, negde teže parkirao, ali eto kao neka opcija. Naravno, treba poraniti.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Zašto spominjem blok 29. Tamo postoje obeležena parking mesta koja se ne naplaćuju, zato što je korenje drveća podiglo asfalt i prosto takvo mesto ne ispunjava uslove za naplatu. Naravno ljudi ih koriste. Negde je lakše, negde teže parkirao, ali eto kao neka opcija. Naravno, treba poraniti.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Trotinet u gepek pa od Ušća lagano.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Beograd
Sranje i jedna i druga. U jednoj svlacionica smrdi na govna a u drugoj ne možeš da ne preskačeš kamere i tronošce od influensera i da smaraju sto im upadas u kadar.N_L napisao:Hahaha ovo planiram za zimu i kad kišni dani dodju. Imam kabanicu ali mrzim da vozim po kiši, evo baš sam slomio plastike na drugom motoru kad je pala kiša u pg a ja išao sa tehničkog kući... I koljeno malo nagradio.
Iron republic mi je super i ima ih na fitpass što mi je benefit bio na prošlom poslu, na ovaj će možda nekad uvesti al ne za sad, a kocovic sam išao ispred kuće što imam i isto je baš dobra teretana, i to mora da se odlučiAl realno jedna do druge su djegod je gužva manja a pretpostavljam kocovic baš zbog fitpassa i što su skuplji.
Dodji u B70A, nema zona, bliže ti, ima Mega Gym, daleko od idealne ali bolja od ove dve za pravo treniranje, ne za šminku.
PS. Vozim motor po bg svakog dana cele godine, ne znam dal sam dva puta pokisao ove godine, i to nijednom nisam dibidus, sve nešto po malo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haha jes u kocovic sam se prvi put susreo s našim guzosnimacima. Iron mi je dobar bio što radi 24h pa nekad kad sam slobodniji bio išao sam kasno uveče i nije bilo naroda pa mi je ok bilo.
Eto i ta opcija megagym nije loša, kad se vratim vidjecu
Eto i ta opcija megagym nije loša, kad se vratim vidjecu