AUDI - Vorsprung durch Technik
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Ne treba se čuditi, jedini način da nemačka autoindustrija opstane je da snizi kvalitet. I to se upravo dešava.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Tačno, samo bih voleo da se kineski automobili približe nemačkim iz 1990-2015 po kvalitetu i ostalim parametrima ili čak prestignu.
@DasAuto
I ja isto od C8 generacije i to ne samo za audi već i generalno za automobile. Nisu mi više privlačni kao nekad.
@DasAuto
I ja isto od C8 generacije i to ne samo za audi već i generalno za automobile. Nisu mi više privlačni kao nekad.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Kvalitet su već odavno snizili. Trebaju još to da isprate cenama.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
BMW je pokidao Audi poslednjih 6 7 godina po meni.
Sad sta ce biti i sa BMWom, videcemo.
Ja sam isto samo Audi vozio, pre toga VW, ali sad nikako nove modele. Iako sam imao i A6 2019to i A5 2019. Sa A6 sam zavrsio sa Audijem trenutno(novijih generacija) A5 je bila trgovina.
Zena vozi Q3 2016, i to je onaj pravi kvalitet gde god dodirnes, sto je Audi i bio. Jos pazite Q3 skoro najniza klasa, pa je 5x kvalitetniji od A6. Pricam o krckanju, materijalima na oko i dodir.
Mecka je isto skroz u outu, gledam novu C klasu, novi GLC coupe koji kosta 90.000€ ono je sramota.
Da me neko ne shvati oogresno, francuze, japance, koreance tek ne bih kupio.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sad sta ce biti i sa BMWom, videcemo.
Ja sam isto samo Audi vozio, pre toga VW, ali sad nikako nove modele. Iako sam imao i A6 2019to i A5 2019. Sa A6 sam zavrsio sa Audijem trenutno(novijih generacija) A5 je bila trgovina.
Zena vozi Q3 2016, i to je onaj pravi kvalitet gde god dodirnes, sto je Audi i bio. Jos pazite Q3 skoro najniza klasa, pa je 5x kvalitetniji od A6. Pricam o krckanju, materijalima na oko i dodir.
Mecka je isto skroz u outu, gledam novu C klasu, novi GLC coupe koji kosta 90.000€ ono je sramota.
Da me neko ne shvati oogresno, francuze, japance, koreance tek ne bih kupio.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Nije samo kvalitet enterijera ono što odredjuje težinu nekog brenda. Jeste BMW u enterijeru najbolji, ali ne znam kome mogu estetski da legnu ovi novi modeli sa onim nasadjenim ekranima kao u Mozzart kladionici. Ne zna se da li se neskladniji enterijer ili eksterijer, kao kod novog 5 ili X3. Dugo nije bilo auta koji po eksterijeru može da parira Multipli, a onda je izašao novi BMW 5.
Za auto koji se u poslednjih par godina ne malo puta samozapalio, a da ne pričamo o nečemu drugom, nema ni govora o nekom kvalitetu.
Za auto koji se u poslednjih par godina ne malo puta samozapalio, a da ne pričamo o nečemu drugom, nema ni govora o nekom kvalitetu.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni je novi X3 blago rečeno odvratan, nije kao XM ali skoro. Onaj model koji Day Walker ima je prelep kakav je ovaj novi. Ne postoji boja koja može da ga izvadi.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
To su ukusi sta je kome skladno i ko za sta daje pare.
Ali zna se gde je koji brend.
Ali zna se gde je koji brend.
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Doktore, zašto da snižavaju cene? Kad ne mogu da isprate potražnju?123456 napisao:Kvalitet su već odavno snizili. Trebaju još to da isprate cenama.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mene je isto GLC razocarao. Auto koji mnogo kosta a ne daje nista posebno u odnosu na polovnog djipca za 4x manje love. Imamo u firmi nakrcan opremom a kad pipnes onu ‘tablu’ sve skripi, imas osecaj da ce oni ekrani da prsnu u jednom momentu. Nije to ona mecka da te zaboli noga ako opalis slucajno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Snizila je Nemačka kvalitet od 2010 na dalje.milekmilek napisao:Ne treba se čuditi, jedini način da nemačka autoindustrija opstane je da snizi kvalitet. I to se upravo dešava.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pa ni GLE nije ništa spektakularno ni u čemu, niti u vožnji, niti u udobnosti, kvarovima kasnije u eksploataciji... a kamoli ovi jeftiniji. Jbg.shandu90 napisao: 15 Jul 2025, 19:13 Mene je isto GLC razocarao. Auto koji mnogo kosta a ne daje nista posebno u odnosu na polovnog djipca za 4x manje love. Imamo u firmi nakrcan opremom a kad pipnes onu ‘tablu’ sve skripi, imas osecaj da ce oni ekrani da prsnu u jednom momentu. Nije to ona mecka da te zaboli noga ako opalis slucajno.

evo malo hoovie na temu mercedesa nekad i sad