Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
Put Pakovrace - Pozega je otvoren bez ikakvih dozvola od strane struke, na isti dan kad i zeleznicka stanica u NS prosle godine, a znamo kako se to zavrsilo.
Put je nebezbedan, i tuneli nisu za koriscenje.
Put je nebezbedan, i tuneli nisu za koriscenje.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ako ćemo da budemo precizni, autoput je otvoren bez određenog bezbednosnog sistema u tunelu munjino brdo za detekciju požara umesto koga će ljudi dežurati u 3 smene(dal će mirisati ima li požara ili gledati u kamere ne znam) i neće biti dozvoljen prolaz kamionima sa opasnim materijama. S tim da su se obavezali da u roku od 90 dana puste taj sistem u rad.
Ne znam gde dežuraju ali juče ih nisam video a baš sam obraćao pažnju na ulazu/izlazu iz tunela da li ih ima.
Problem nije samo to, vec pomeranje samog brda, nekih 36 cm na godisnjem nivou, ukoliko NEMA padavina uopste. Procep od 5cm vec moze da napravi haos i u tunelima i po samom putu. Niko nije hteo da potpise prijem, to je laz.ftj napisao: 07 Jul 2025, 10:39 Ako ćemo da budemo precizni, autoput je otvoren bez određenog bezbednosnog sistema u tunelu munjino brdo za detekciju požara umesto koga će ljudi dežurati u 3 smene(dal će mirisati ima li požara ili gledati u kamere ne znam) i neće biti dozvoljen prolaz kamionima sa opasnim materijama. S tim da su se obavezali da u roku od 90 dana puste taj sistem u rad.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Mislim da je neko napravio grešku u računanju. Ako se pomera, kao što kažu, 0.1mm dnevno to je 36.5 mm godišnje ili 3.65 cm.
Niz
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

U cg fali mnogo što šta al usluga konobara najmanje.
Većina ih je ili iz Srbije ili sa severa Cg. I gde god odem uvek je usluga na visini ali uvek će biti tih kukolja.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ko god se vratio iz Cg, kaže da nema žive duše i da su pukli sezonu jel istina to?
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ja kad sam bio prazno je bilo, kraj juna.
U mom naselju pustara, u pitanju je Boka.
Valjda su ljudi provalili da je bacanje para...
Dnevni parking pored plaze 15evra, lignje porcija 20e. Preskupo za taj ugodjaj....
U mom naselju pustara, u pitanju je Boka.
Valjda su ljudi provalili da je bacanje para...
Dnevni parking pored plaze 15evra, lignje porcija 20e. Preskupo za taj ugodjaj....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Za CG je oduvek bilo da je sezona 15 jul - 15 avgust. Ima i van toga naravno, ali se tad primeti navala.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tu priču da propadaju slušam od kada znam za sebe. Svastika živi već cca. 10 godina u Kotoru i kaže da je od korone dosta primetno da je opala poseta. S obzirom na infrastrukturu i ovo im je previše.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
+1grujicd napisao:Za CG je oduvek bilo da je sezona 15 jul - 15 avgust. Ima i van toga naravno, ali se tad primeti navala.
Već neko vreme se kuka do 15.07, a zatim kreće najbolja sezona ikada

Tapa
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Posle vise godina ja ove god bio do Cg, Sutomore konkrento. Bio sam sam kraj juna i nije mi delovalo puklo vec slda je tek pocinjalo da se guzva.
Medjutim glavni utisak mi nesto drigo - voznja. Ko da nije ista zemlja od pre.
Na mom uzorku tamo/nazad dobar deo vozi po ogranicenju, dosta njih tipa preko al tipa maks +10, mali broj vise. Kada je neko sporp vozilo nakrka se kolona i polako jedan po jedan preticu. Ukupno za ceo put 2 ili 3 neka reli vozaca su bila koja preticu kolonu, preko pune, velika brzina izd
U odlasku ka tamo video jednu patrolu al nisu zaustavljali, makar u tom trenutku samo blejali, u povratku dve sa radarom.
Medjutim glavni utisak mi nesto drigo - voznja. Ko da nije ista zemlja od pre.
Na mom uzorku tamo/nazad dobar deo vozi po ogranicenju, dosta njih tipa preko al tipa maks +10, mali broj vise. Kada je neko sporp vozilo nakrka se kolona i polako jedan po jedan preticu. Ukupno za ceo put 2 ili 3 neka reli vozaca su bila koja preticu kolonu, preko pune, velika brzina izd
U odlasku ka tamo video jednu patrolu al nisu zaustavljali, makar u tom trenutku samo blejali, u povratku dve sa radarom.
Prvi put vozio nocu u CG i to Rozaje, Berane, Kolasin. Meni je bilo dosta ludaka. Mozda specificno za tu rutu, ali kroz Srbiju nikad nije bilo tako.
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока