Ne sva. Kefalonija i Krit imaju perfektan put. Prilazi plazama savrseni skoro. Lefkada onako pola pola.ljuba napisao: 18 Jul 2025, 15:35 Generalno ostrva imaju mnogo losije puteve - ako ih u opste i imaju nego kopno.
Na Kikladima isto solidan.
Sto se tice opcinjenosti ostrvima, ipak ima manje guzve. Isao sam u mnogo razlicitih termina i uvek ima mesta za sve. Windfinder aplikacija za pracenje vetra i mi smo dve godine za redom isli na Krit kolima iz Beograda od 30+ dana ukupno za te dve godine samo jednom ili dvaput imali talase. Samo organizacija.
Za mene je najlepsi odmor voznja kolima po ostrvu. Stanes svuda i uzivas i paris oci. Ili se kupas ceo dan gde ti volja. Volim onaj osecaj kad sve oecka, pa se cistis od peska pa voznja do smestaja, spusteni prozori, grcka muzika. Pa onda uzivanje u tusiranju i neka vecera u restoranu ili na terasi i setnja. Raj.
Najlepse mi bilo na jugu Krita. Xerokampos. Kakve plaze, pesak. Kakvi pogledi. Red spaljene zemlje, pa maslinjaci, pa koze. Vetar. A put perfektan. Serpentine lepe. Malo kola na putu. Taman koliko treba. Raj za voznju.