Auto sijalice
Re: Auto sijalice
Neuporedivo jače svetle NB od obične sijalice. Ja sam davno imao H1 i H7, ove druge su jako kratko trajale, ali svetlele su baš jako.
Par godina imam D3S NB 200% i kačio sam i primere i merenja. Skoro duplo više lumena u žiži u odnosu na fabričke xenon na oborenim. U skladu sa cenom, 130e je bio par u DE.
Par godina imam D3S NB 200% i kačio sam i primere i merenja. Skoro duplo više lumena u žiži u odnosu na fabričke xenon na oborenim. U skladu sa cenom, 130e je bio par u DE.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ovde je 30k...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Bile 130€, sad su 160€. Ja sam ih uzeo u D1S varijanti ali nikako da ih montiram, moram da skidam farove i branik a mrzi me žestoko
Jel ima neko preporuku za neke dobre led sijalice za unutrasnje svetlo u autu, ono da traju i svetle lepo....konkretno ovakve mi trebaju

To ti je sve mačka u džaku što se tiče kineza.
Osram i philips prave takođe led sijalice, a ako imaš negde da ih kupiš sa popustom za rabat, ispadnu sa cenama ko bolji kinezi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Osram i philips prave takođe led sijalice, a ako imaš negde da ih kupiš sa popustom za rabat, ispadnu sa cenama ko bolji kinezi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ovakve iste led sam vec izvadio iz auta, tako stigao ali nisu radile pa sam stavio klasicne sijalice ali bih ipak stavio led jer su klasicne slabe
Kakva su iskustva sa osram cool blue sijalicama, jel svetle bolje od obicnih i kakva im je boja u odnosu na led dnevna svetla npr. posto mi sad bode oci jer mi je DRL led a oboreno obicna h7 zuckasta pa bih da stavim nesto sto bi se uparilo koliko toliko sa DRL a po mogucstvu i da bolje svetli od obicne h7. Ne bih da stavljam night braker i sl. karatkotrajne varijante a ne bih isao ni na LED opcije.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovi savremeni Nightbreakeri traju mnogo duže od prvih generacija, a posto imaš DRL trajale bi ti i te prve, meni potrajale godinu i po dana.
Mislim da ćeš sa cool blue dobiti nešto na dojmu ali sigurno izgubiti na količini svetla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da ćeš sa cool blue dobiti nešto na dojmu ali sigurno izgubiti na količini svetla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
koji su to savremeni nightbrakeri?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
https://www.osram.rs/performance.jspПредстављамо Вам нашу најсјајнију халогену сијалицу, икада
NIGHT BREAKER 200
Доступно као H4 и H7
Откријте све карактеристике производа у нашем видеу
Квалитет светлости игра важну улогу у безбедности на путу - Јасно видно поље и велика видљивост могу значајно побољшати Вашу способност вожње ноћу. Са 200% више осветљености1 на путу, нови NIGHT BREAKER 200 је убедљиво најсјајнија халогена сијалица у нашој понуди.
Ова моћна сијалица пружа врхунске перформансе у било којој ситуацији. Са до 20% бељим светлом1 и далекосежним снопом, увиек ћете имати јасан поглед на пут до 150 метара - омогућавајући Вам да раније реагујете на знакове и препреке. Комбинује излаз високог интензитета са малим одсјајем тако да други возачи, бициклисти и пешаци могу лако да Вас виде далеко како долазите. NIGHT BREAKER200 издваја се новим хромираномим поклопцем модерног изгледа и доступан је као H4 и H7 - у уобичајеном OSRAM премиум квалитету.
Posetite www.garaza.rs !
Negde procitah da ove silver najduze traju a ove 200 ne vidim da ih ima nesto po sajtovima mahom pise nema na stanju a i kad negde ima cena tipa 40-50e par sto je bas previse dati za sijalice
Pogledaj od Philipsa nešto, White Vision i sl.
^
https://tektion.rs/sijalice/12v/osram-a ... svetlosti/
Od tih sijalica znatno pojačane emisije, na testovima su obično najdugotrajnije bile »Boš Gigalajt«. Doduše, nisam čitao za ove +200/220, jesam do +150, takve i imam. Interesantne su i »Filipsove« +30: imaju uporedivu emisiju kao +150, traju uporedivo normalnim, i jeftine su, samo, za tvoje potrebe i ideje, OMP, daju prirodnu žučkastu svetlost.
Uzgred, ima li legalnih ledica W5W? Neka preporuka?
https://tektion.rs/sijalice/12v/osram-a ... svetlosti/
Od tih sijalica znatno pojačane emisije, na testovima su obično najdugotrajnije bile »Boš Gigalajt«. Doduše, nisam čitao za ove +200/220, jesam do +150, takve i imam. Interesantne su i »Filipsove« +30: imaju uporedivu emisiju kao +150, traju uporedivo normalnim, i jeftine su, samo, za tvoje potrebe i ideje, OMP, daju prirodnu žučkastu svetlost.
Uzgred, ima li legalnih ledica W5W? Neka preporuka?
Pa dosao bi i filips u obzir ako imaju neke bele sto blize led-u, a te bosch gigalight jel su one bele?
ova osram na sajtu je cena za komad opet skupo da se poruce dve +ptt nije mi bas toliko bitno da mi budu bela svetla
gledam nesto u rangu do 20e za par , mogao bih ovaj bosch da pazarim ako je dobar i ako je bela svetlost
ova osram na sajtu je cena za komad opet skupo da se poruce dve +ptt nije mi bas toliko bitno da mi budu bela svetla

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je najbolja bila Philips (možda Racing Vision). Najkraće je i trajala. Probao sam i nekoliko modela Osrama. Što je bolja, to kraće traje.
Na kraju sam stavio neke longlife (Philips ili Osram, ni ne sećam se) i vozio je godinama, sada se voze kod tašte...
Tapa
Na kraju sam stavio neke longlife (Philips ili Osram, ni ne sećam se) i vozio je godinama, sada se voze kod tašte...
Tapa