Opel Astra OPC
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Opel Astra OPC
A ni opc Nürburgring edition

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Neće biti Nurburgring edition-a.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Moguce, mada ja nisam naleteo na taj info ...

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne da vlasnik staze da Opel upotrebljava ime Nurburgring da se više ne bruka ime staze sa gubitničkim kolima.

ko da sam ja napisao...methane.master napisao:Naravno da nije u nekoj normalnoj situaciji, ali pošto smo mi ovde u startu blago isčašeni, onda dobro dođe kao argument za šalu na račun opelaša.kvcali napisao:A i 2 stote nije neka razlika vredna krupnih reci...Doduše oni ponajmanje krivi. Kriv je Opel i način koji je ovu verziju najavljivao k'o da je ćunirani Wartburg iz pesme Atheist Rapa ("...bržu od Porschea i do 150 puta") i preko 2 godine ložio ljude. Kada se konačno pojavio auto, ne samo da je konkurentski model star gotovo 4 godine bio i dalje brži na "etalon" stazi, nego čak nisu hteli da saopšte vreme kruga na "Ringu". Umesto da su jednostavno izbacili lep i atraktivan model i ajd zdravo, ispali su papani.
Takođe nekada je prajsles čitati ovakve diskusije

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
i komsije sektasi...jedino mi uros malo kvari prosek u komsiluku al evo skoro se registrovao na reno forum, bice od njega nesto

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nešto se ne sećam jel reno ikad pobedio na 24 Hours Nürburgring?
Ajd' ne zaj...ji, Reno da ide 24 časa bez kvara? 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pobedio je u F1nikaragva napisao:Nešto se ne sećam jel reno ikad pobedio na 24 Hours Nürburgring?

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Isto koliko i kola spremana za 24h...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.