Grčka
Re: Grčka
Koliko je vruce ovo nije realno.
Ne pamtim ovakav pakao na letovanju.
Non stop na vestima ide upozorenje na toplotni talas. Sad bio izvestaj iz Atine na asfaltu izmedju 60 i 70 stepeni.
Eeee kad ce kod nas da objave zvanicnu temperaturu 40-43 stepena.
Ne pamtim ovakav pakao na letovanju.
Non stop na vestima ide upozorenje na toplotni talas. Sad bio izvestaj iz Atine na asfaltu izmedju 60 i 70 stepeni.
Eeee kad ce kod nas da objave zvanicnu temperaturu 40-43 stepena.
Prosle i pretprosle god sam u ovo vreme bio u grckoj i isto je bio pakao, ajde na plazi i podnosljivo je kupas se ali uvece kad izadjes da setas pakao, bas neprijatno toplo i noci bile muka za spavanje pogotovo prosle godine, zato sam ove godine resio sa se vratim starom terminu druga polovina avgusta to mi je uvek bilo najbolje vreme
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Nisam jer je bilo prevruce, planirao sam uveče ali je neosvetljeno i opasno a bio sam sa decom.. bas glup potez sto je 99 posto grada/tvrđave u mraku.mix024 napisao:Dobra je Monemvasia. Penjao si se gore? Bio si uveče?
Mi smo otišli busom, da se ne zezamo kolima, mada moglo je da se nađe parking mesta.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mozda je tako na Hlakidikiju, moje iskustvo sa Jonskog mora je da Rumuni voze bolje automobile od nas, i ima ih daleko vise.zigZag napisao: 21 Jul 2025, 16:47 Pitao me sinoć lik koji ima apartmane na Halkidikiju kako je moguće da Srbi voze najbolja kola od svih, Grka Rumuna Bugara, nisam znao šta da mu kažem
Prošle godine je bila toplotna kupola, danju 40 noću 30 otprilike.
Opet sam izabrao smeštaj pored mora i vlaga ubi, preko 90% je relativna vlažnost, temp 26 što je kao OK. Moraću da se vratim smeštaju na većim nadmorskim visinama izgleda.
Opet sam izabrao smeštaj pored mora i vlaga ubi, preko 90% je relativna vlažnost, temp 26 što je kao OK. Moraću da se vratim smeštaju na većim nadmorskim visinama izgleda.
Prosle godine je temparatura kasno uvece pa i oko ponoci u Neos Marmarasu bila 28*, bukvalno ne moze da se dise i bude neprijatno kad setas po onim uzbrdicama, u kasnim nocnima satima nije padala ispod 25
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ni Bugari ne zaostaju mnogoWoodoo napisao:Mozda je tako na Hlakidikiju, moje iskustvo sa Jonskog mora je da Rumuni voze bolje automobile od nas, i ima ih daleko vise.zigZag napisao: 21 Jul 2025, 16:47 Pitao me sinoć lik koji ima apartmane na Halkidikiju kako je moguće da Srbi voze najbolja kola od svih, Grka Rumuna Bugara, nisam znao šta da mu kažem
Sent from my iPhone using Tapatalk
po iskustvu sa grčkih letovanja i po nekoj slobodnog proceni - ima tome 4-5 godina kako su rumuni izbili na čelo liste, zahvaljujući tome što su prvi prešli na korporativni lizing i bolja kola (bmw, merc, audi). kod bugara tek ove godine vidim veliku promenu u tom smeru, dugo su ostali verni nemačkim polovnjacima razne fele i starosti. teško je reći bez uvida u podatke o lizingu da li su nas bugari pretekli ali i ako nisu (a mislim da sveukupno nisu), na to se neće dugo čekati s obzirom na ekonomske trendove. mvreislim da nas u igri drže brendovi koje zastupa autočačak, čijih automobila ima mnogo, i british motors kojih nema toliko ali su upečatljivi i lako pamtljivi na uluci, znači partijski biznisi.
Na Halkidikiju smo što se tiče starosti vozila, čak i gori od Makedonaca. Vidiš naše koji voze Senic 2 ili passata lubeničara b6, sa izuzetcima naših skorojevića . Svi susedi imaju noviji i bolji vozni park.zigZag napisao:po iskustvu sa grčkih letovanja i po nekoj slobodnog proceni - ima tome 4-5 godina kako su rumuni izbili na čelo liste, zahvaljujući tome što su prvi prešli na korporativni lizing i bolja kola (bmw, merc, audi). kod bugara tek ove godine vidim veliku promenu u tom smeru, dugo su ostali verni nemačkim polovnjacima razne fele i starosti. teško je reći bez uvida u podatke o lizingu da li su nas bugari pretekli ali i ako nisu (a mislim da sveukupno nisu), na to se neće dugo čekati s obzirom na ekonomske trendove. mvreislim da nas u igri drže brendovi koje zastupa autočačak, čijih automobila ima mnogo, i british motors kojih nema toliko ali su upečatljivi i lako pamtljivi na uluci, znači partijski biznisi.
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka