Preporuke za sve i svašta
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Preporuke za sve i svašta
Slažem se, imao sam imao jednu, kada je nešto potrebno srediti na brzinu (kuvanje vode u različite svrhe). Sada nemam gde sa njom, verovatno je u podrumu
Ne koštaju 50€ kod nas, jeftinije su, posebno kod ovih jeftinijih brendova.
Tapa
Ne koštaju 50€ kod nas, jeftinije su, posebno kod ovih jeftinijih brendova.
Tapa
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Oko 3.500-4000 din su, moja žena skoro kupila jednu "Tesla" za kuću/vikendicu. Običan rešo (sa običnom ringlom) više maltene ni ne možeš naći.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tako nešto.
Evo ga i Esperanca odozgo
https://www.bigbang.rs/elektricni-reso/ ... eso-141393
~25€
Tapa
Evo ga i Esperanca odozgo
https://www.bigbang.rs/elektricni-reso/ ... eso-141393
~25€
Tapa
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dva fina kompletića alata u Lidlu po smešnim cenama:

Levi 1.500, desni 1.200 din. Za kućne/povremene potrebe veoma dobar kvalitet.

Levi 1.500, desni 1.200 din. Za kućne/povremene potrebe veoma dobar kvalitet.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Levi je top, koristim ga vec vise od god dana skoro svakodnevno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Uzeo sam ovaj desni ali levo nisam video. Pogledaću sutra u drugoj radnji.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- Saša
Ja sam taj levi set gedorica video u njihovom flajeru pre nekoliko dana (najavljen u prodaji od ponedeljka) i zbog njega sam otišao tamo. I kupio onda i ovaj desni set. Ranije sam inače kupio i neku njihovu malu "pištolj" šrafilicu pa mislim da ovi bitovi desno odgovaraju i za nju.
Set gedorica je baš fin (račna i nastavci 1/4" - 6.3 mm), ima gedore od 4 do 14, fleksibilni nastavak za zavučene šrafove i još štošta. Na pakovanju i reklami nije navedeno ali unutra se dobijaju i 4 mala imbus ključa, mislim da je najmanji 0.8-0.9 ili tako nešto a najveći jedno 2 mm.
Set gedorica je baš fin (račna i nastavci 1/4" - 6.3 mm), ima gedore od 4 do 14, fleksibilni nastavak za zavučene šrafove i još štošta. Na pakovanju i reklami nije navedeno ali unutra se dobijaju i 4 mala imbus ključa, mislim da je najmanji 0.8-0.9 ili tako nešto a najveći jedno 2 mm.

ja sam uzeo onaj najjadniji pre neki dan na buvljaku za 600 kinti.
Ali svidja mi se ovaj iz Lidla, levi.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Saša
Sa onim fleksibilnim dodatkom bi puno lakše odvrnuo one nepristupačne šrafove (vidim da si se snašao). 

Takodjedag81 napisao: 21 Jul 2025, 23:44 Levi je top, koristim ga vec vise od god dana skoro svakodnevno.
- Saša
Bio je i ranije u prodaji? Često pogledam te njihove flajere, nisam ga ranije primetio.
Inače, kupio sam dosta njihovih stvari i većinom je sve sasvim dobrog kvaliteta i veoma upotrebljvo, jedini zajeb do sada je bio sa jednom "servisnom" LED lampom, crkla je posle mesec-dva upotrebe i ne daje više znake života. Nažalost nisam sačuvao račun pa čekam da se ponovo pojavi u prodaji da je ponovo kupim i reklamiram ovu crknutu sa tim novim računom... Ali nikako da se opet pojavi...
Inače, kupio sam dosta njihovih stvari i većinom je sve sasvim dobrog kvaliteta i veoma upotrebljvo, jedini zajeb do sada je bio sa jednom "servisnom" LED lampom, crkla je posle mesec-dva upotrebe i ne daje više znake života. Nažalost nisam sačuvao račun pa čekam da se ponovo pojavi u prodaji da je ponovo kupim i reklamiram ovu crknutu sa tim novim računom... Ali nikako da se opet pojavi...

Ovaj set bude 2 puta godisnje ako ne i vise kao i sav alat sto ce vise puta pojavljuje
Saša ako si skenirao app imaš digitalni račun.
- Saša
Jesam đavola.
Ne skeniram to nikad.
Nisam ni znao za tu opciju ali sad sam proverio, imam samo jedan digitalni račun, i to kada sam kupovao pomenutu šrafilicu pre dve godine.

Nisam ni znao za tu opciju ali sad sam proverio, imam samo jedan digitalni račun, i to kada sam kupovao pomenutu šrafilicu pre dve godine.

Ja sam je instalirao samo zbog toga da ne čuvam račune već imam u app.