Gaginh0 napisao:Nosi kod šustera, ako nisu nigde od gore istrošene neka zalepi đon i nek teraju dalje, kad su već toliko plaćene zašto da ne.
Suster lepio već jednom i odlepile se nakon par dana, i to hvaljen u kraju, onda sam ih ja pre neki dan uzeo stvar u svoje ruke i videćemo koliko će držati. Problem je u stvari u peni(beli deo) i tom tankom slloju gume, đonu, koji ide na nju, jer je neki čudqn materijal za lepljenje.
sebekkg napisao:Tačno bofl "kvalitet"
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Najviše me boli što smo jedva našlo date dezene tog modela i naravno TN se ne prodaje u svakoj radnji, već u par radnji u celom BGu, kqo da su od zlatq. Go*no živo. Jedina mi je satisfakcija što su mi deca rekla da sam bio u pravu kad sam im govorio da ih ne uzimaju.
Sad ćera kupila New Balans i oduševljena, kaže, bolje da je kupila 2x NB nego Nike.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Moj bi pre hodao bos, nego nosio te patike.
Vrate me u '90e u sekindi. Diesel power
Meni su nike TN bas kič, klinac video kako u skoli deca to nose, realno deca 2. razred tesko da nose originalne TN jer em kostaju papreno em ih cas prerastu, ja mu kazem to su sigurno pazarske kopije koje se kupuju na KP ili na buvljaku, pogledam ja po netu u ovim nasim radnjama realno vrlo je mali izbor i nema TN patika za taj uzrast, sve su od tinejdz uzrasta pa na vise, bacim pogled na KP ima da ih biras, mada i tamo kostaju 10 soma a kopije su, a jednom prilikom odemo do buvljaka po carape i reko dodji da vidis, tezga sa TN u 100 boja, istog trenutka je odustao od tih patika
Evo ja sam baš sretan zbog vas obojice, svega mi, za prvog kako je vaspitao dete sa vrlo istančanim ukusom a za drugog, pa eto, kako je vrlo iskusno uštedeo 200€.
Svakako, poenta mog prvog posta je bilo nešto sasvim drugo.
BtW kad smo kod diesel power, sad je moj klinac kupio neke sa dve turbine, jbg, obrtni moment se računa
I BOSS ima svoje podkategorije. Onaj Orange je takođe đubre. Black je najkvalitetniji ali su mali kalupi. Meni najviše orgovara Green jer nisam ni fit ni predebeo.
Kod Wiklera nema "o pokojniku sve najbolje".
Jedna od tih koje imam je Orange i za sada je preživela xy pranja, nije mrdnula. Ali mislim da su precenjene stvari, osim ako nisu na debelim akcijama ( skoro je bio popust 20-30% i onda na to legne jos 40% popust koji imaju zaposleni ), e onda ima smisla kupiti
Ja sam Gagi samo realan, znaš me inače, sve te stvari se proizvode u Aziji, u Metzingenu se proizvode samo deo sakoa, košulja. pantalona i teksasa.
BigMazzy napisao: 21 Jul 2025, 23:08
Evo ja sam baš sretan zbog vas obojice, svega mi, za prvog kako je vaspitao dete sa vrlo istančanim ukusom a za drugog, pa eto, kako je vrlo iskusno uštedeo 200€.
Svakako, poenta mog prvog posta je bilo nešto sasvim drugo.
BtW kad smo kod diesel power, sad je moj klinac kupio neke sa dve turbine, jbg, obrtni moment se računa
Sve to prođe i preraste se. Ja sam u srednjoj (sredina 2000tih) nosio Nike Shox one sa federima, pa sad kad vidim klince izgledaju mi smešni u njima. Sve je to deo odrastanja.
Gaginh0 napisao:Nosi kod šustera, ako nisu nigde od gore istrošene neka zalepi đon i nek teraju dalje, kad su već toliko plaćene zašto da ne.
Suster lepio već jednom i odlepile se nakon par dana, i to hvaljen u kraju, onda sam ih ja pre neki dan uzeo stvar u svoje ruke i videćemo koliko će držati. Problem je u stvari u peni(beli deo) i tom tankom slloju gume, đonu, koji ide na nju, jer je neki čudqn materijal za lepljenje.
sebekkg napisao:Tačno bofl "kvalitet"
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Najviše me boli što smo jedva našlo date dezene tog modela i naravno TN se ne prodaje u svakoj radnji, već u par radnji u celom BGu, kqo da su od zlatq. Go*no živo. Jedina mi je satisfakcija što su mi deca rekla da sam bio u pravu kad sam im govorio da ih ne uzimaju.
Sad ćera kupila New Balans i oduševljena, kaže, bolje da je kupila 2x NB nego Nike.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Davno mi je jedan obućar rekao da se ti penasti djonovi ne mogu lepiti pouzdano. I bio je u pravu.
Majice jednobojne bele u Sinsay 350rsd kom odlične. Uzeo sam 30kom i pobacao sve stare.