Ažuriranje navigacije Hyundai Tucson - SD kartica

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
skole75
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2022, 14:31

Ažuriranje navigacije Hyundai Tucson - SD kartica

Post od skole75 »

Sa zvaničnog sajta hyundai-a skinuo sam program za ažuriranje mapa i softvera, zatim pomoću tog programa skinuo ažuriranje za moj auto (tucson 1.6 - 2018. godište) po verziji softvera i prebacio na SD karticu. Jutros sam izvršio ažuriranje na sledeći način izbacio sam postojeću SD karticu i zatim ubacio novu karticu, otišao u podešavanja... i izvršio ažuriranje. Interesuje me da li sada posle ažuriranja vadim novu karticu sa koje sam izvršio ažuriranje i stavljam staru, ili nova kartica treba da ostane unutra.
Zahvaljujem Vam se na razumevanju i želji da mi pomognete.
Želim Vam svako dobro i sve najbolje.
Srdačan pozdrav.
Korisnikov avatar
Djole
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 16:50

Re: Ažuriranje navigacije Hyundai Tucson - SD kartica

Post od Djole »

Nova SD kartica ostaje unutra kao deo sistema jer sadrži ažurirane mape i softver koji sistem koristi tokom rada.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Re: Ažuriranje navigacije Hyundai Tucson - SD kartica

Post od Dare4x4 »

Nove mape su svakako na kartici i ona treba da ostane u uređaju. Meni se dešavalo da se restartuje po hladnom vremenu kada sam koristio neoriginal karticu. Takođe, kod mene posle jednog od ažuriranja softver više nije prepoznavao fabričke mape, pa sam prebacio sve novo na fabričku karticu i sad vozim sa njom.
Odgovori