BMW G20 330i

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: BMW G20 330i

Post od nidza »

Na tim kilometražama treba biti spreman da svašta može da otkaže, a da je za neka druga kola to sve mnogo jeftinije nego na BMW. U principu ne treba voziti auto koji ne možeš da kupiš nov kad bi se nategao do panja, tako da ti sa polovnjakom ostaje velika rezerva da ga smesti u tvoj platežni segment. Nećeš biti srećan kada nešto otkaže, a otkazaće ako se duže vozi primerak kupljen već sa velikom km, ali platio si sve to značajno manje od novog auta (kog teoretski možeš da kupiš). Ko se nategne do kraja za takav polovnjak, mislim da to nije auto za njega.

Lično ne bih gledao tu ligu vozila sa preko 50-60 hiljada, optimalno premium selection polovnjak sa 2g garancije. _Svoj_ auto koji dobaci do veće km bih vozio, koji imam od 0 ili tako neke male km ako je mlad polovnjak. Tu sa tim većim km dobro prođu samo preprodavci i ljudi koji kažu da nisu preprodavci, a menjaju kola na 6m do godinu dana.
BMaker
Reactions:
Pridružio se: 31 Dec 2024, 04:44

Post od BMaker »

Slazem se. Licno ne bih "smeo" da uzmem ovu klasu sa nekom jacom km. Ili mala km ili nesto iz nizeg ranga.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

TeaseR
Reactions:
Pridružio se: 26 Dec 2018, 20:23
Garaža: BMW F30

Post od TeaseR »

Ima smisla to sto kazete, pogotovo za benzinca. Dizela bih uzeo sa 150k bez mnogo razmisljanja jer znam da moze da dogura do 250k. F30 sam uzeo sa 180k, sad je na 240k i nisam imao nekih preteranih problema, lepo me je sluzio, sad je na oglasima :D

Svidja mi se taj benzinac jer ima fino konja, zivahan je, ali ako odlucim da idem na benzinca, gledacu nesto do 100k. Ne znam ni kako bih ga prodao posle na 200k, to niko nece da uzme.

@BMaker Stigla je poruka, odgovorio sam ti.
Odgovori