Nisu loši ovi retrovizori. Lako se preklapaju i mehanizam štelovanja iz kabine je najprostiji mogući. Unutrašnji retrovizor je Vitaloni. U tim poslednjim serijama su ugrađivani isti kao na Puntu 2, zalepljeni na staklo. Vozim službeni iz aprila 2007. On je skuplji paket ali ima HTD retrovizore koji se šteluju preko džojstika ali to je sve zaribalo ( sajle verovatno) i lošija je preglednost. Takođe, on ima Teleoptik instrumente, mehanički brzinomer i nema obrtomer. Kod mene je brzinomer elektronski, nema sajlu i kazaljka je uvek mirna

Razmišljao sam o felnama ali s druge strane želim fabrički izgled. Enzo Cup koje je fabrika stavljala mi se ne sviđaju. Stavio bih možda Koralke ali ne mogu da nađem neke u pristojnom stanju koje bi imalo smisla sređivati.
E, da. Zaboravio sam još jednu razliku između Ekonomika i normalnog In-a. Ekonomik ima na krovu obične lajsne, kao Koral što je imao, dok In ima gumene široke lajsne koje su lepljene za krov. Prednost moje verzije je što se ispod njih ne zadržava voda i prljavština pa ne korodira na tom mestu i lako se pere.