Beograd
Re: Beograd
Samo? Ja sam mislio da je puno više 

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Jeftinije nego kvadrat stana u H2O a videli smo da se šator može postaviti bilo gde i uraditi prijava prebivališta.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Verovatno je dosta njih vozilo konta ssmerom, pre nego što se javi proširenje i to je to.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Stvarno ti ništa nije čudno?
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Na ovakvu sličnu njihovu neobelezenu brljotinu sam naleteo pre par meseci i probio kućište DSGa i sjebao štošta još... Je.em im sve mrtvo i živo nesposobno..
Al sad sam miran sa menjačem jos 200k, hvala Ganguli...
Al sad sam miran sa menjačem jos 200k, hvala Ganguli...
Pa, ako sutra već ponovo na isti način naletiš na slično ( izdignuto ) saobraćajno rešenje, zar već sutra opet ne bi razbio kućište DSG menjača?
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Kad smo vec kod tih nesrecno stavljenih Megatrend prepreka, meni se npr. izuzetno svidja resenje sa kuglicama izmedju traka u kruznom toku, sto sam vidjao po Madjarskoj. Moras tacno da planiras gde da udjes i da izadjes, nema menjanja smera, dok je kod nas opsti haos, verujem da nema kruznog toka u BG bez makar jednog cukanja dnevno.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Poslednja izmena od AleksandarAca u 27 Jul 2025, 11:08, izmenjeno 2 puta ukupno.
- zdushan
Tako je. Nisam miran uopste.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ispada da ne, sem ovog novog kod Usca u pocecima, i starog na Nbg koji ima los projekat navodno, cukanja ima jako malo.AleksandarAca napisao: 27 Jul 2025, 11:08 Kad smo vec kod tih nesrecno stavljenih Megatrend prepreka, meni se npr. izuzetno svidja resenje sa kuglicama izmedju traka u kruznom toku, sto sam vidjao po Madjarskoj. Moras tacno da planiras gde da udjes i da izadjes, nema menjanja smera, dok je kod nas opsti haos, verujem da nema kruznog toka u BG bez makar jednog cukanja dnevno.
Stara Slavija npr jako retko, posle rekonstrukcije je bilo malo cudnije al sada opet jako retko cukanja.
Moje objasnjenje bi bilo da se svi stisnu, oprezno, polako, i da zato retko ima cukanja iako je haos i sporo
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja sam predviđao česta čukanja kod Ušća, i bilo ih je u prvim mesecima, tipa na par prolazaka uvek neko sa strane čeka uviđaj. Ali sad nisam odavno video tako nešto. Usvojili su ljudi nepisana pravila, ko je u spoljašnjoj traci ne očekuje da će ostali poštovati njegovo zakonsko prvenstvo, da ga neće iseći za izlaz.
Tu jesi u pravu ali nekako je baš zeznuto isključenje iz kružnog kada je gužva, bolje mi je da uskočim nego da me neko ne vidi ili bude zamisljen i posle dok se to reši ode vreme.
- zdushan
U subotu u 10 ujutru sam stajao na crvenom svetlu na kružnom toku na autokomandi. Sam na raskrsnici, ko budala. Kontemplirao o Šapiću...
Mislim da sam danas video ovakav razdelni beli "ivičnjak" po sredini Karadjordjeve ulice, u zoni Beton hale.
Genijalno

Po kom li je to pravilniku postavljeno i zašto nema znak na sebi?