Grčka
Re: Grčka
Border watcher. Pescani sat crvena pozadina a u satu Madjarska i nasa zastava.
https://play.google.com/store/apps/deta ... derwatcher
https://play.google.com/store/apps/deta ... derwatcher
Jel isao neko ove godine preko Bitolja (prema Jonskoj obali)? Zanima me da li ima nekih novina u odnosu na proslu godinu?
Mi idemo na produzeni vikend, uplatili smestaj izmedju Sivote i Parge (plaza Karavostatsi, da se malo odmorimo i izbegnemo guzve). Nadam se da lepsa polovina nece insistirati da uvece ide do jednog od ova dva mesta
Mi idemo na produzeni vikend, uplatili smestaj izmedju Sivote i Parge (plaza Karavostatsi, da se malo odmorimo i izbegnemo guzve). Nadam se da lepsa polovina nece insistirati da uvece ide do jednog od ova dva mesta

- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Mi prošle nedelje. Ne mogu da uporedim sa prošlom godinom, jer prvi put idemo na ovaj prelaz, ali smo bili jedini na granici. Išao bih ponovo.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Hvala puno @123456
Jel ima nekih delova puta koji su losi i gde treba obratiti posebnu paznju?
prosle godine, pocetkom sezone su bili radovi na auto-putu prema Prilepu i imalo je nekih delova (nije bio otvoren krak prema Prilepu, ne znam da li je sada) koji su bili i losi i neobelezeni
Jel ima nekih delova puta koji su losi i gde treba obratiti posebnu paznju?
prosle godine, pocetkom sezone su bili radovi na auto-putu prema Prilepu i imalo je nekih delova (nije bio otvoren krak prema Prilepu, ne znam da li je sada) koji su bili i losi i neobelezeni
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Nije mi nešto ostalo da se treba posebno čuvati nekih delova. Osim ovih bas novih deonica, sve ostalo je neki prosek. Ali nigde nema baš nagaznih mina kao recimo do Soluna ili ranije kroz Makedoniju.
Inace bilo policije sa radarom na par mesta.
Inace bilo policije sa radarom na par mesta.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Prošli smo pre nekih mesec dana tuda. Ne znam sada baš tačno da ti opišem gde je kakva situacija, ali put je dosta bolji nego prošle godine.
Ima nekih završenih deonica koje nisu bile puštene prošle godine i put je daleko bolji sada.
Ime jedan duži deo gde su radovi, pa se ide paralelno uz taj veći put. Negde je malo traljavo obeleženo, ali sve je OK.
Što se mene tiče, Evzoni mi je zadnja varijanta za ulazak/izlazak iz Grčke, a ja čak nikada ni ne idem u full sezoni.
Ima nekih završenih deonica koje nisu bile puštene prošle godine i put je daleko bolji sada.
Ime jedan duži deo gde su radovi, pa se ide paralelno uz taj veći put. Negde je malo traljavo obeleženo, ali sve je OK.
Što se mene tiče, Evzoni mi je zadnja varijanta za ulazak/izlazak iz Grčke, a ja čak nikada ni ne idem u full sezoni.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Meni je preko Bugarske otkrovenje, čak smo krenuli od Soluna, sa zapadne strane pa stigli kući posle 6 i kusur sati vožnje. I brzo i bez gužve i peripetija.
Jedino ako nekom treba tax free, na Bugarskoj granici neće da se bakću sa manjim iznosima artiklima, samo (lupiću) 200€ +
Jedino ako nekom treba tax free, na Bugarskoj granici neće da se bakću sa manjim iznosima artiklima, samo (lupiću) 200€ +
Boringly average, but also perfect for school run mums
Novi je deo od petlje Gradsko, 25 km ukupno, isključuje se pre pumpe i starog isključenja za Rosoman (paradajz nije više usput). Posle se nastavlja na stari uspon Pletvar. Jedan deo od Prilepa do Bitolja se vozi seoskim putem R1101 ali je to oko 8 km i obeleženo je. Ostalo klasika.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Imam isti utisak, bar što se GR tiče, deluje mi bolje nego prethodnih godina kad smo išli. Dosta deonica je obnovljeno, presvučeni lošiji delovi. Ima i dalje lošijih deonica, ali sve manje. Loše obeležavanje je karakteristično za GR i tu, čini mi se, ne možemo očekivati neki napredak.mix024 napisao: 28 Jul 2025, 14:26 Prošli smo pre nekih mesec dana tuda. Ne znam sada baš tačno da ti opišem gde je kakva situacija, ali put je dosta bolji nego prošle godine.
Prvih par desetina kilometara autoputa E-75, od Evzonija prema Olimpskoj regiji.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa sad, može to puno bolje. Kao da nisi vozio kroz HR i SLO.
Autoput i glavni pravci, još i nekako. Kad se malo skrene, zaraslo, loše obeleženo.
Evo ovde je, recimo, prešaki prelaz.
Autoput i glavni pravci, još i nekako. Kad se malo skrene, zaraslo, loše obeleženo.
Evo ovde je, recimo, prešaki prelaz.
Posetite www.garaza.rs !