Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Svaki motor ima svoj kod ili seriju i na osnovu nje se i sipa po katalogu količina ulja. Inače ja sam zabatalio majstora kad sam uzeo Megana 1.5 dci sa 846 oznakom. U motor ide strogo 5w30 full sintetic, on zapeo da sipa 5w40, a motor ne troši ulje, a prešao skoro 5000km. Šta reći.
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
-
- Pridružio se: 28 Nov 2019, 20:46
Koji su dobri i pouzdani serviseri u Novom Sadu i okolini? Za vagen grupaciju
Poštovani
da ovde pišem.
Zna li neko u Beogradu servis ili mehaničara koji je voljan da uradi veliki servis na LADA-i VAZ 2111 1.6 16v
Bilo koji kontakt bi značio. Ovi koje ja znam neće da rade.
Hvala
da ovde pišem.
Zna li neko u Beogradu servis ili mehaničara koji je voljan da uradi veliki servis na LADA-i VAZ 2111 1.6 16v
Bilo koji kontakt bi značio. Ovi koje ja znam neće da rade.
Hvala
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Hvala
probaću
probaću
Da se "pohvalim" kako sam bezveze najebao.
Odvezem auta kod majstora, i umesto servisa, dobijem izubijan auto od leda ko što su ovi na snimku . Moj auto bio 50 metara dalje, ali ista priča.
Ko u NS radi popravke od leda, i koliko se to otprilike naplaćuje?
Odvezem auta kod majstora, i umesto servisa, dobijem izubijan auto od leda ko što su ovi na snimku . Moj auto bio 50 metara dalje, ali ista priča.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sada ima masa dentera ali posle grada svi zakazuju par meseci unapred, a cene su digli u vasionu...
Mislim da je bas na forumu neko zvao na par mesta kada je bio grad prisle godine pa pretrazi
Mislim da je bas na forumu neko zvao na par mesta kada je bio grad prisle godine pa pretrazi
Nadam se da si nagazio majstora jer to njegova krivica, ne tvoja.member napisao:Da se "pohvalim" kako sam bezveze najebao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kad je padao grad u NS?
Lm, bili su likovi pre 2-3 godne u selu Noćaj kod Sr. Mitrovice, radili su za 1.500€ po autu. Da li i dalje rade ne znam.
Lm, bili su likovi pre 2-3 godne u selu Noćaj kod Sr. Mitrovice, radili su za 1.500€ po autu. Da li i dalje rade ne znam.
- Gaginh0
Od osiguranja u D,At,Ch dobiješ 6-7.000€ ako ćeš sam da popraviš. Jel se ne isplati da daš onda 1.500€ za ispravljanje?
Normalno da postoje i oštećenja koja se ne mogu ispraviti, gde mora da se farba/menja deo.
Normalno da postoje i oštećenja koja se ne mogu ispraviti, gde mora da se farba/menja deo.
Sve je to ok, možeš dobiti i 20000 za to, ali pričamo o cenama u Srbiji gde se i dalje može ofarbati ceo auto pristojno za ispod 2000€. A koliko se sećam, to masiranje je krenulo kao cenovni spas od farbanja.
Имам једно потпитање...
- Gaginh0
Meni je to više spas od farbanja ovih komplikovanih današnjih boja.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne cenovno, nego zadrzis fabricku boju sto je ipak daleko bolje u slucajevima gde mozeelMaestro napisao: 31 Jul 2025, 15:32 Sve je to ok, možeš dobiti i 20000 za to, ali pričamo o cenama u Srbiji gde se i dalje može ofarbati ceo auto pristojno za ispod 2000€. A koliko se sećam, to masiranje je krenulo kao cenovni spas od farbanja.
A sta majstor ima sa tim, jel on pusta nevreme??? moze da te zadesi bilo gde i unisti auto, sad sto se auto zadesio kod majstora nema nikakve veze, sta da se zadesio kod rodjaka, drugara i sl. jel bi i njih krivio??? razumem da je majstor svojom greskom ostetio auto ali ovo je vremenska nepogoda tako da nikog ne mozes da krivis.BMaker napisao: 31 Jul 2025, 13:21
Nadam se da si nagazio majstora jer to njegova krivica, ne tvoja.
Btw, drugar je pre par dana oterao auto kod jednog masera tu u nasem kraju, okolina KŠ, hvale ga da je dobar i povoljan, a koliko vidim nema ni guzve jer mu je odmah primio auto tipa za par dana, videcemo tacnu cifru kad ga zavrsi ali rekao je da nece biti preko 200e, jedan komsija je isto vozio auto kod tog lika i naplatio mu 200e a bas je solidno bio izubijan, krov, hauba, stubovi i malo bokovi slicno je i ovaj drugarov, tako da je to super cena, sve i da duplo kosta.