Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Dobili ste buriće, za vodu se sami snalazite.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato su pojacali naplatu posetiocima nacionalnog parka.Heinz napisao:Eno seku i po Frušloj gori.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Realno nas vise nista ne moze iznenaditi, za Alan Forda
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nije lako imati kicmu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jos kad bi znao da ne treba da mu oslobadjaju zaustavnu nego da treba bas ovako.
Samo ne da svira nego unapred da se nameste svi po default-u
Samo ne da svira nego unapred da se nameste svi po default-u
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pa kad ne znaju, a misle da su u pravu.
Pa ovo su sve stranci 90% , kuci to redovno rade
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Da se nameste svi po defaultu plus da pusti sirenu i rotaciono plavo. Onima koji su se sklonili u stranu i napravili koridor niko ništa ne mora da objašnjava, za ostale umišljene i samožive budale je sirena.
Ovde je to regulisano kaznom od najmanje 200€, dva kaznena poena i mesec dana bez vozačke dozvole. U AT je još gore, tu kazne idu od 700€ na više.
Mogu da potvrdim da u D i AT pravljenje koridora funkcioniše pa skoro idealno. Nije da nema i ovde problema, ali su u manjini.
Takvo ponašanje "stranih tablica" u Srbiji može da se zavede pod "idiot", to su isti oni koji u D,AT,SLO poštuju ograničenja brzine because biće po džepu, a u Srbiji divljaju na AP sa 200+. Za takve je ili četvorocifrena kazna ili zatvor.
Na ovom snimku su problem napravili svi koji su nelegalno u zaustavnoj traci, time su onemogućili sve "normalne" u desnoj traci da se pomere i naprave mesto. Ovi u levoj traci i nemaju puno mogućnosti, oni eventualno mogu da se maknu pola metra levo.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja za ovo ne krivim ljude iskreno.
Ovde se ne slazem sa mantrom "mi smo govna", jer masa vozaca je obucavana kada to nije postojalo u nasem zakonu. Ja kad sam polagao takodje nije postojalo.
Nove generacije vozaca da, al zar nije logicno da se za to pokrene neka kampanja, reklame, bilbordi, da prvo edukujes ljude, pa ako ne ide onda stoka govna i slicno...
Cak kontra, sve emisije, i klipovi su u fazonu cuvajte zaustavnu za hitnu, sto nikog ne usmerava da se ovako formira koridor po sredini.
Ovo sam mislim pisao 10x do sada
Ovde se ne slazem sa mantrom "mi smo govna", jer masa vozaca je obucavana kada to nije postojalo u nasem zakonu. Ja kad sam polagao takodje nije postojalo.
Nove generacije vozaca da, al zar nije logicno da se za to pokrene neka kampanja, reklame, bilbordi, da prvo edukujes ljude, pa ako ne ide onda stoka govna i slicno...
Cak kontra, sve emisije, i klipovi su u fazonu cuvajte zaustavnu za hitnu, sto nikog ne usmerava da se ovako formira koridor po sredini.
Ovo sam mislim pisao 10x do sada

Tačno tako, mora kampanja, edukacija i onda posle nekog vremena i represija za zaostale repove. Nije ovo jedini problem kod nas, neophodno je napraviti spisak od top 100 stvari koje su najveći problem međusobnog funkcionisanja, sortirati po prioritetu i krenuti redom sa vrha ka dnu i rešavati. Tri stvari kad se reše od tih 100, već će se primetiti da je suživot na primetno višem nivou nego što je bio pre.
Prepušteni smo entropiji predugo.
Prepušteni smo entropiji predugo.