Cene goriva u Evropi
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Cene goriva u Evropi
Super + (na Jet-u ) ima vecu okt. vrednost. Kod njih cesto sipam to gorivo jer ne bude puno skuplje, pa sto da ne.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jeste, E5 je super, kao kod nas 95 oktana.
Na Shell pumpama ima 100 oktana VPower, a evo što kaže Dragvorl, Super+ je 98 oktana, mislio sam da ima samo aditive.
Na Shell pumpama ima 100 oktana VPower, a evo što kaže Dragvorl, Super+ je 98 oktana, mislio sam da ima samo aditive.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Gde sipati gorivo u Bugarskoj posle granice? Vidim ovaj Shell sto je odmah posle prelaza ubedljivo skuplji od ostalih a posle maltene do Sofije slab izbor. Pisu po google komentarima da naplacuju dodatnu proviziju za kartice ili ih ne primaju uopste 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Dokle ideš?
Negde kod Bricolage-a(ulaz u grad) ima Shell, a ima i nešto ispred, kod skretanja za Metro, Lukoil.
Ja se tamo trudim da uvek sipam na Shellu, imam i njihovu karticu.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Negde kod Bricolage-a(ulaz u grad) ima Shell, a ima i nešto ispred, kod skretanja za Metro, Lukoil.
Ja se tamo trudim da uvek sipam na Shellu, imam i njihovu karticu.
- Kornjaca Rade
Idem u Grcku. Mada vidim taj Shell je na samom ulazu u Sofiju pa mogu i tu da svratim. Pre dve godine kad sam isao vidim ima gomila tih manjih neuglednih pumpi a izgleda da im je i usluga takva 

- carov2
- Kontakt:
Onda nemoj, ima Shell na pravcu ka Grčkoj, tamo je i McDonalds, neka ti to bude orijentir, samo isplaniraj, to je na oko 30tak km od Sofije, na autoputu, ja najčešće tamo sipam, ili ispred granice sa Grčkom, takođe Shell.
https://maps.app.goo.gl/ZaiDLCnfLQSWTQP69
https://maps.app.goo.gl/ZaiDLCnfLQSWTQP69
- Kornjaca Rade
Pa dobro mogu i tako. Hvala.
- carov2
- Kontakt:
Za taj na ulazu u Sofiju, treba da skreneš sa "glavnog puta", nije strašno, ali nije usput.
- Kornjaca Rade
Da da, video sam.
Ja sam posle 10 godina sipanja na Shellj u Bugarskoj prešao na Lukoil. Shell je skuplji (sipam V Power) a razliku u odnosu na njihov Ecto ne vidim. Za najmanje 10 centi je skuplji, uz Lukoil aplikaciju (a daju i poene na našu Lukoil aplikaciju uz fizičku karticu).
Imaš Lukoil odmah pored Metro Cash and Carry na samom ulazu u Sofiju, na suprotnoj strani je ali skrenes ka Metrou na semaforu. Ako ideš dole ka Grčkoj, na Kulata, imaš pumpu i pre granice odmah.
Imaš Lukoil odmah pored Metro Cash and Carry na samom ulazu u Sofiju, na suprotnoj strani je ali skrenes ka Metrou na semaforu. Ako ideš dole ka Grčkoj, na Kulata, imaš pumpu i pre granice odmah.
A gde sipate gorivo na izlazu iz Bugarske ka Grckoj? Sutra krecem iz Sandanskog, ka Kulati, pa se bojim da ne omasim poslednju "normalnu" pumpu. Cini mi se da ima OMV pumpa negde blizu granice, ali ne znam s koje strane se moze uci. Valja li njihovo gorivo, ili je bolje da sipam na Lukoilu vec ovde u Sandanskom?
- Kornjaca Rade
Imas tu odmah pre granice za redom Eko, Lukoil i Omv.
Ja sam u Bugarskoj sve sipao na Lukoilu. U odlasku na ulasku u Sofiju pa onda na toj pred granicu i u povratku isto ima sa druge strane cim prodjes granicu i onda na toj istoj u Sofiji.
Ja sam u Bugarskoj sve sipao na Lukoilu. U odlasku na ulasku u Sofiju pa onda na toj pred granicu i u povratku isto ima sa druge strane cim prodjes granicu i onda na toj istoj u Sofiji.
Pre same Kulate postoje tri pumpe u Bugarskoj. OMV i Lukoil su jedna iza druge u nizu na istom iylazu sa puta
- carov2
- Kontakt:
Zbog čega niko ne spominje najbolju pumpu u tom delu?
Na autoputu je, par km pre granice.
Na autoputu je, par km pre granice.