Hrvatska
Re: Hrvatska
Mozda smo se sreli. Ja sam 88 leteo preko Splitskog aerodroma za Beograd. Bio sam 87 i 88 u Kninu u JNA. Nisam istetovirao, pa ćete morati da mi verujete na reč:)
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Najlepša stvar na svetu posle mora je more
.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nije baš Tenerife, niti Tahiti, ali poslužilo je. +

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

- 123456
Pula...

@123456 gdje je ona plaža na slici 3 i 4?
- 123456
3. Selce a 4. Novi Vinodolski.
U celini nam se najviše svidela Crikvenica. Bas duga plaža i to peščana, šljunkovita i kamenita i skoro cela u hladovini, lepa riva sa vegetacijom kao u Malagi, šetas se po najvećem Suncu a ne osetis...spojena se Selcem, koje ima prelepu plažu, na 270 km nam je a velika većina autoput...
U celini nam se najviše svidela Crikvenica. Bas duga plaža i to peščana, šljunkovita i kamenita i skoro cela u hladovini, lepa riva sa vegetacijom kao u Malagi, šetas se po najvećem Suncu a ne osetis...spojena se Selcem, koje ima prelepu plažu, na 270 km nam je a velika većina autoput...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U ta dva mesta sam najviše boravio leti, u doba SFRJ. Kad sam bio mali.
Obišao sam ih pre par godina ali slabo čega sa se sećam.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Obišao sam ih pre par godina ali slabo čega sa se sećam.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Takodje - Selce, vise puta.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Za nekog ko ne ide na odmor/more, jeste..srdjanyo napisao: 09 Avg 2025, 13:14 Nije baš Tenerife, niti Tahiti, ali poslužilo je. +
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Obično na more odemo na samom početku jula i ostanemo da pred kraj meseca. Počne gužva tek kako se približava avgust. Ove godine smo silom prilika otišli tek sredinom jula i vratili se pre par dana. Trebalo bi da smo zakačili sam špic sezone, međutim, dosta kilavo je bilo. Ima ljudi, ali nema krkljanca i gužve kao nekada. Žale mi se i drugari meštani koji imaju (ili rade u) ugostiteljske objekte da i ovo gostiju što ima veoma slabo troše vanpansionski. Obzirom na cene, stvarno me ni ne čudi. Ako se ne pripazi, sa dvoje dece se lagano potroši stotka dnevno (ne računajući smeštaj). Jedino Šiptari na sladoledu nemaju problema sa prometom, a kuglu su digli na 2,5€. Ne tako davno je bila 7 kuna (ispod 1€).
Upadljivo im fali radne snage, pa se sad po prvi put sreću Nepalci (i sl.) na kasama u marketima, dok su do prošle godine bili angažovani samo u kuhinjama i na poslovima čišćenja. Stariji lokalci jako pizde - odu u prodavnicu i onda im se ovi na kasi obraćaju na engleskom.
Mimo toga, sve nam je bilo super. Jadransko more mi je i dalje (zauvek) ubedljivo najlepše na svetu. Deca nisu htela kući...
Ko će dočekati sledeću godinu...

Upadljivo im fali radne snage, pa se sad po prvi put sreću Nepalci (i sl.) na kasama u marketima, dok su do prošle godine bili angažovani samo u kuhinjama i na poslovima čišćenja. Stariji lokalci jako pizde - odu u prodavnicu i onda im se ovi na kasi obraćaju na engleskom.
Mimo toga, sve nam je bilo super. Jadransko more mi je i dalje (zauvek) ubedljivo najlepše na svetu. Deca nisu htela kući...

Ko će dočekati sledeću godinu...
Odgovor je jednostavan zašto je turistička sezona slaba- opao je standard i narod nema para za trošenje.
To važi i za HR, GR, a naročito za CG. Da stvar bude ludja, od sveg i svačeg na "moru" je najmanje poskupio smeštaj.
Rešenja "nema" i neće ga ni biti jer troškovi samo rastu ,pa će sledeće godine 2026. sve biti još skuplje nego ove.
Ništa neće pojeftiniti i odlazak na more će postati skupa zabava.
To važi i za HR, GR, a naročito za CG. Da stvar bude ludja, od sveg i svačeg na "moru" je najmanje poskupio smeštaj.
Rešenja "nema" i neće ga ni biti jer troškovi samo rastu ,pa će sledeće godine 2026. sve biti još skuplje nego ove.
Ništa neće pojeftiniti i odlazak na more će postati skupa zabava.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Obrnuce se situacija, zimovanje ce biti jeftinije od letovanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Letovanje je uvek bila skupa zabava, ako platiš sve odreda po punoj ceni i ne pitaš šta košta pa puta 4. Nego smo mi navikli da je to pod obavezno, makar cele godine odvajali za to. Plus se uevk traže i nađu povoljnije varijante, bilo da je van sezone bilo da je privatan smeštaj kod prijatelja, pa se hrana nosi, tamo eventualno sladoled. I tako, sve je prihvatljivo samo da se bućnemo. Isto je i kod mene, a obrni , okreni, uz sve kombinacije da se prođe povoljno, bez 1500e teško da prođemo poslednjih godina. Možda nekom to nije puno, ali definitivno nije mala cifra za potrošiti za desetak dana.
Posetite www.garaza.rs !