Kurirske službe
Re: Kurirske službe
Sad ce izbori pa je trenutak da se strajkuje, eno i poljoprivrednici najavili.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kurirske službe
Izaci ce sa nekim magicnim resenjem pred izbore. I ovi iz poste, kobajagi strajkuju ali primaju uplate jer ce uskoro penzije pa da imaju od cega da isplacuju a posiljke se ne salju…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni reče kurir iz Daily-a kad je preuzimanje u firmi pakete, da preuzimaju oni njihove pakete. Nisam slušao doduše, nit sam se interesovao, ali verovatno ima neka fora, da druge službe preuzimaju njihove.
Имам једно потпитање...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koja od tih sluzbi je da kazemo najpouzdanija, treba da saljem nesto za BG

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nama Dex dostavlja za fimu i nemamo problem.
Mada, sve što naručim, odakle god, stiže City ili BeXom, dan nakon slanja. Od kada su poskupeli, popravili su se
TapaT
Mada, sve što naručim, odakle god, stiže City ili BeXom, dan nakon slanja. Od kada su poskupeli, popravili su se
TapaT
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

U zadnje vreme mi bas dosta posijlkiu stize zena narucuje ko luda preko neta mada i ja dosta toga, za sad mi je najgori ubedljivo Aks, imaju nekog klinca debila ni jednom nema sitan novac, ja prvi put nadjem sitno, drugi put on ide da usitni ali negoduje, treci put mi kaze ajde idi usitni pa mi daj, reko alo momak, treci put nemas sitno, nije moja obaveza da ti spremim sitno, kaze nije ni moja, stigla vam je poruka koliko treba da platite spremite tacno, uh kako me iznervirao, reko slusaj me dobro ili idi da usitnis ili cemo drugacije da razgovaamo, on ode i usitni al kao nesto negoduje, meni svakog dana dolaze sve brze poste i samo se ti pravis pametan, kao pa nemam tek sam poceo smenu, to uopste nije moj problem spremi sitno za kusur. Da vidis kako sledeci put ima sitno ili odmah trci sam da usitni kad me vidi. Mada ga zandjih dana ensto ne vidjam, mozda ga sutnuli, realno decko je izgubljen i vidi se da mu se ne radi taj posao. Za Bex i Dexpres samo reci hvale bar za ove momke koji su zaduzeni za moj reon, maksimalno korektni i kulturni sa ovim jednim sam razmenio telefone i uvek se dogovaramo ako nisam na adresi i sl. City je isto ok kao i Postexpres ali me kod njih nervira sto se nikad ne znam jer nekad i popodne donesu postu a nesto mi je bitno da stigne pre podne, dok ovi drugi u 11h uvek dodju.
Meni u poslednje vreme postar (POSTEXPRESS) samo ostavi paket u posti, ne pokusa dostavu.
Cujem da se masa ljudi zali. Ocigledno zavisi od slucaja do slucaja, kakav je postar u tom reonu.
Cujem da se masa ljudi zali. Ocigledno zavisi od slucaja do slucaja, kakav je postar u tom reonu.
Сад му није ништа...
Mene je juce zvao kurir i nisam stigao da se javim. Posle bukvalno 1 minit ga zovem a on mi odbija poziv i salje poruku - "U guzvi sam. O cemu se radi ? " .
Ostao sam bez texta.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Ostao sam bez texta.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
To zavisi od kurira. Mada kod Posta je to bar lako, jer šalju SMS ujutru sa brojem kurira, pa ga uglavnom zovnem ako ga nema do nekog vremena.
Имам једно потпитање...
PE u selima pakete ostavlja u pošti. Generalno mi to odgovara jer mogu da pošaljem nekoga da preuzme.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam u poslednje vreme naručivao dosta nekih paketa na burazera u Nemačkoj i tamo ima raznih indijanaca.
Jednom su ostavili paket u paketomatu bez bar koda da se skenira za otvaranje, to dostavili tek nakon 3 dana. A u poslednje vreme samo ostave kod komšinice iako ima nekog u stanu da primi paket. A nekad samo ostave u neki paket šop bez da svrati do stana.
Jednom su ostavili paket u paketomatu bez bar koda da se skenira za otvaranje, to dostavili tek nakon 3 dana. A u poslednje vreme samo ostave kod komšinice iako ima nekog u stanu da primi paket. A nekad samo ostave u neki paket šop bez da svrati do stana.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni je sistem sa ostavljenjem u posti daleko bolji nego da se jurim sa kurirom.
Ako nije Posta uvek skrecem na paketomat.
U radno vreme nikako ne mogu biti kuci tako da je ovo odlicno
Ako nije Posta uvek skrecem na paketomat.
U radno vreme nikako ne mogu biti kuci tako da je ovo odlicno
Ja zato za sve sto narucujemo stavljam adresu na poslu posto sve poste ionako prepodne raznose, desilo mi se par puta postexpres da kasni ali ja ih pozovem pre polaska kuci pa ako ne mogu da mi donesu onda ih presretnm negde usput i pokupim ali aks, bex, city i D svi mi donesu najkasnije do podneva.
Za mene, daleko najlošija opcija. U mojoj pošti je uvek gužva. I da si sam na šalteru, moraš da čekaš 20min jer oni rade nešto drugo. Da ne pričam tek kako izgleda ako se tog dana deli socijala ili penzija, ili je poslednji dan da se plati struja. Zato uvek platim unapred pa ako nisam kući samo mu kažem da ostavi ispred vrata.Grujic napisao: 13 Avg 2025, 11:45 Meni je sistem sa ostavljenjem u posti daleko bolji nego da se jurim sa kurirom.