Grčka
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Re: Grčka
Ako neko kojim slučajem ide iz Kalabake prema Trikali, neka dobro obrati pažnju na pružni prelaz ubrzo nakon izlaza iz Kalabake.
Srećom sam išao mojim Caddy-jem, jer sam tako zveknuo u rupu i šine, da 100% verujem da bi sa drugim autom tamo i ostao u rupi.
Čisto napomena da se nekome ne završi odmor neplanirano.
Srećom sam išao mojim Caddy-jem, jer sam tako zveknuo u rupu i šine, da 100% verujem da bi sa drugim autom tamo i ostao u rupi.
Čisto napomena da se nekome ne završi odmor neplanirano.
Ortaku su juče bugarski carinici probali da iznude mito na Gradini da mu ne pregledaju kombi. On je odbio da stavi pare u pasoš pa su ga ostavili da čeka dok nakon 15 min nije došao šef koji ga je odmah pustio. Nemački pasoš, nemačke table, obična surf oprema za ličnu upotrebu.
Mogu misliti šta rade mašina ako nanjuše.
Mogu misliti šta rade mašina ako nanjuše.
Na kraju se nismo organizovali za odlazak u Spaniju zbog privatnih obaveza, pa cu sutra da krenem za Grcku na Sitoniju. Nisam nikad isao na tu stranu, sta je savet da se prodje Solun? Obilaznica u funkciji? Putujem nocu, pa ne ocekujem neke guzve ni na granici ni na putu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajmo zajedno ja krecem nocas
Ja svakako idem kroz Solun bez obzira na vreme prolaska, nedeljom je i solun prazan pogotovo ujutro tako da nema brige, jutros rano vidim da je bio zastoj na obilaznici zbog nekog udesa

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Grčka
Mi na Tasosu od ponedeljka, talasi ne prestaju…

Brzine idu u H-a !!!

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Obilaznicom, pogotovo ako nema gužve.Momčilo napisao:Na kraju se nismo organizovali za odlazak u Spaniju zbog privatnih obaveza, pa cu sutra da krenem za Grcku na Sitoniju. Nisam nikad isao na tu stranu, sta je savet da se prodje Solun? Obilaznica u funkciji? Putujem nocu, pa ne ocekujem neke guzve ni na granici ni na putu.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dare, usvojićemo te i povesti.Darko napisao:Kad vidim slike iz grcke sto kacite dusa me boli. Ove godine (osim par protesta u bg i jos par mesta) nisam izasao iz novog sada
Ništa nije za dž, tako da ćeš čuvati dete, da vežbaš malo.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока