Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Crna Gora kolima

Post od pedja »

Možda su rent a car

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja ne bih iskljucio mogucnost da se radi o rentiranim vozilima , narocito ako imaju HR tablice .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Kotor je središte HR nacionalne manjine u Crnoj Gori. U tom gradu živi najviše Hrvata, a i dosta ima rimokatoličkih crkava na čijem je čelu crkva Svetog Tripuna koje ljudi iz Hrvatske posećuju,najčešće individualno putničkim automobilima, ali ima dosta i autobusa. Tu je i redovan autobuski saobraćaj Kotor - Dubrovnik.
Istina je da, što ste bliži Kotoru, sve je više vozila HR tablica.
U Herceg Novom je rođen Sveti Leopold, jedan od najpopularnijih rimokatoličkih svetaca, pre 5 godina procesija sa njegovim očuvanim posmrtnim ostacima u providnom kovčegu prodefilovala je i kroz Herceg Novi. Grad je bio potpuno blokiran jer se sjatilo preko 200000 hodočasnika. Inače, umro je pre 70 godina.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Pre nedelju dana na Ostrogu isto dosta HR tablicu.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Teslu hoće da nam uzmu ali Ilona Maska ne mogu nikako.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

grujicd napisao: 15 Avg 2025, 19:32 Pre nedelju dana na Ostrogu isto dosta HR tablicu.
Slika
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

zdushan napisao: 15 Avg 2025, 17:37 Bio sam danas u Perastu, u najpoznatijem i jedinom beach baru Slika
Ležaljke su 45e, I popunjeno je oko 10%. Lokal je pun, ljudi sede za stolovima sa peskirima preko stolica, tu se suncaju i provode vreme konzumirajuci tih 45e ili mnogo manje u toku dana. Takodje, svuda su peškiri po slobodnim delovima plaže ili ponte.
Zašto ne spuste cenu kompleta, nema mi logike. Pa nek uzmu 10e puta 30 kompleta umesto da zvrje prazne...
Perast je inače pun, tu nema propale sezone. Kolicina stranaca je horor, tumaraju levo desno ko poludeli. Ima više HR nego RS tablica, sto sam prvi put video. Ima i Albanskih više nego što je simpatično.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dobar drug bio na Halkidikiju krajem jula (ne mogu da se sada setim naziva mesta). Kaže tu gde je bio dve ležaljke 50 evra i dodatno obavezna konzumacija 20 ili 25 evra po osobi.
Generalno, šokirao se cenama.

Perast je prelep. I ne mislim da je tamo skupo ili preskupo, u svetlu cena danas ( bilo gde ). Taman da odeš na Adu Ciganliju, "otpadaju uši" od cena ( pa i pića i/ili hrane ).
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ima na Halkidikiju i tih skupih barova ali to je mali broj na toliko plaza. U septembru ti skupi srezu cene upola. Bio sam u pojedinim i u spicu sezone, normalno osoblje, nikakvog seljacenja nema, gost ko gost (ostavio on 20 ili 2000 evra nema gledanja ispod oka).

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Ja sam bio na krajnjem jugu Peloponeza i nisam nigde plaćao ležaljke, a obišao sam 20ak plaža..

Korisnikov avatar
mix024
Reactions:
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Post od mix024 »

Peloponez je neka druga Grčka...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Mi smo bili na Jonskoj obali par puta, severno od Preveze pa do iznad Parge, nula eura za ležaljke.

Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Koliko kilometara plaže ima u GR, a koliko u CG ?
Pritom u CG glavnu ulogu ima "Morsko Dobro" ,a to je jedna mafijaška firma koju bi najbolje bilo ugasiti da više ne postoji.
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

Neko voli crnke, neko plavuše ... Tako i neko voli letovanje u CG, HR, GR, Tuskoj ... Stvar ukusa.
A šta je "najlepše", "najbolje", "skuplje", "jeftinije", "najbolja vrednost za vaš novac" ... Pa, kao kada bismo pokušali da damo odgovor na to isto pitanje u svetu automobila. Pre bismo se verovatno "poklali", nego oko bilo čega od toga složili :)
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Jeste, ali kao sto neko rece Crna Gora je malecka, i skoro uvek je prebudzena sa malo skrovitih lepih mesta. Ali nije da ih nema :) Ja sam se par puta bas zesce razocarao u nju, a opet posle i par puta odusevio.
Korisnikov avatar
djole155
Reactions:
Pridružio se: 19 Avg 2012, 10:54
Garaža: Alfa Romeo 167

Post od djole155 »

Vratio se iz Cg pre 2 dana,put preko Jabuke na Nikšić pa Boka.Kao i svih prethodnih godina nažalost gomila samoubica na putu koji kao da se takmiče ko je veći idiot za volanom.Najgori deo je bio od PP do Zlatibora.U CG mnogo bolji putevi(nažalost),retko gde može da se stavi neka zamerka na kvalitet.Kod nas standardno,na malom procentu dobar,ostalo loš do očajan,pun neravnina,rupa,kolotraga itd...Po CG magistrali se peglalo solidno brzo kuda god je moglo(a bilo je dosta),kod nas retko gde što zbog loše magistrale što zbog velike gužve još od Zlatara pa do Požege.
Radar samo jedan za svih 540km i to na penjanju prema Jabuci iz pravca Pljevlje.
Auto kojim se putovalo Alfa 159sw 1.9(180) na 18-icama sa dva putnika
Odgovori