Crna Gora kolima
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Crna Gora kolima
Možda su rent a car
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Ja ne bih iskljucio mogucnost da se radi o rentiranim vozilima , narocito ako imaju HR tablice .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Kotor je središte HR nacionalne manjine u Crnoj Gori. U tom gradu živi najviše Hrvata, a i dosta ima rimokatoličkih crkava na čijem je čelu crkva Svetog Tripuna koje ljudi iz Hrvatske posećuju,najčešće individualno putničkim automobilima, ali ima dosta i autobusa. Tu je i redovan autobuski saobraćaj Kotor - Dubrovnik.
Istina je da, što ste bliži Kotoru, sve je više vozila HR tablica.
U Herceg Novom je rođen Sveti Leopold, jedan od najpopularnijih rimokatoličkih svetaca, pre 5 godina procesija sa njegovim očuvanim posmrtnim ostacima u providnom kovčegu prodefilovala je i kroz Herceg Novi. Grad je bio potpuno blokiran jer se sjatilo preko 200000 hodočasnika. Inače, umro je pre 70 godina.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Istina je da, što ste bliži Kotoru, sve je više vozila HR tablica.
U Herceg Novom je rođen Sveti Leopold, jedan od najpopularnijih rimokatoličkih svetaca, pre 5 godina procesija sa njegovim očuvanim posmrtnim ostacima u providnom kovčegu prodefilovala je i kroz Herceg Novi. Grad je bio potpuno blokiran jer se sjatilo preko 200000 hodočasnika. Inače, umro je pre 70 godina.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pre nedelju dana na Ostrogu isto dosta HR tablicu.
Teslu hoće da nam uzmu ali Ilona Maska ne mogu nikako.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Dobar drug bio na Halkidikiju krajem jula (ne mogu da se sada setim naziva mesta). Kaže tu gde je bio dve ležaljke 50 evra i dodatno obavezna konzumacija 20 ili 25 evra po osobi.zdushan napisao: 15 Avg 2025, 17:37 Bio sam danas u Perastu, u najpoznatijem i jedinom beach baru
Ležaljke su 45e, I popunjeno je oko 10%. Lokal je pun, ljudi sede za stolovima sa peskirima preko stolica, tu se suncaju i provode vreme konzumirajuci tih 45e ili mnogo manje u toku dana. Takodje, svuda su peškiri po slobodnim delovima plaže ili ponte.
Zašto ne spuste cenu kompleta, nema mi logike. Pa nek uzmu 10e puta 30 kompleta umesto da zvrje prazne...
Perast je inače pun, tu nema propale sezone. Kolicina stranaca je horor, tumaraju levo desno ko poludeli. Ima više HR nego RS tablica, sto sam prvi put video. Ima i Albanskih više nego što je simpatično.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Generalno, šokirao se cenama.
Perast je prelep. I ne mislim da je tamo skupo ili preskupo, u svetlu cena danas ( bilo gde ). Taman da odeš na Adu Ciganliju, "otpadaju uši" od cena ( pa i pića i/ili hrane ).
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima na Halkidikiju i tih skupih barova ali to je mali broj na toliko plaza. U septembru ti skupi srezu cene upola. Bio sam u pojedinim i u spicu sezone, normalno osoblje, nikakvog seljacenja nema, gost ko gost (ostavio on 20 ili 2000 evra nema gledanja ispod oka).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam bio na krajnjem jugu Peloponeza i nisam nigde plaćao ležaljke, a obišao sam 20ak plaža..
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Peloponez je neka druga Grčka...
Mi smo bili na Jonskoj obali par puta, severno od Preveze pa do iznad Parge, nula eura za ležaljke.
Koliko kilometara plaže ima u GR, a koliko u CG ?
Pritom u CG glavnu ulogu ima "Morsko Dobro" ,a to je jedna mafijaška firma koju bi najbolje bilo ugasiti da više ne postoji.
Pritom u CG glavnu ulogu ima "Morsko Dobro" ,a to je jedna mafijaška firma koju bi najbolje bilo ugasiti da više ne postoji.
Neko voli crnke, neko plavuše ... Tako i neko voli letovanje u CG, HR, GR, Tuskoj ... Stvar ukusa.
A šta je "najlepše", "najbolje", "skuplje", "jeftinije", "najbolja vrednost za vaš novac" ... Pa, kao kada bismo pokušali da damo odgovor na to isto pitanje u svetu automobila. Pre bismo se verovatno "poklali", nego oko bilo čega od toga složili
A šta je "najlepše", "najbolje", "skuplje", "jeftinije", "najbolja vrednost za vaš novac" ... Pa, kao kada bismo pokušali da damo odgovor na to isto pitanje u svetu automobila. Pre bismo se verovatno "poklali", nego oko bilo čega od toga složili

Jeste, ali kao sto neko rece Crna Gora je malecka, i skoro uvek je prebudzena sa malo skrovitih lepih mesta. Ali nije da ih nema
Ja sam se par puta bas zesce razocarao u nju, a opet posle i par puta odusevio.

Vratio se iz Cg pre 2 dana,put preko Jabuke na Nikšić pa Boka.Kao i svih prethodnih godina nažalost gomila samoubica na putu koji kao da se takmiče ko je veći idiot za volanom.Najgori deo je bio od PP do Zlatibora.U CG mnogo bolji putevi(nažalost),retko gde može da se stavi neka zamerka na kvalitet.Kod nas standardno,na malom procentu dobar,ostalo loš do očajan,pun neravnina,rupa,kolotraga itd...Po CG magistrali se peglalo solidno brzo kuda god je moglo(a bilo je dosta),kod nas retko gde što zbog loše magistrale što zbog velike gužve još od Zlatara pa do Požege.
Radar samo jedan za svih 540km i to na penjanju prema Jabuci iz pravca Pljevlje.
Auto kojim se putovalo Alfa 159sw 1.9(180) na 18-icama sa dva putnika
Radar samo jedan za svih 540km i to na penjanju prema Jabuci iz pravca Pljevlje.
Auto kojim se putovalo Alfa 159sw 1.9(180) na 18-icama sa dva putnika