Jel krenula prodaja kod nas?
Ne razumem iskreno ovo rebrendiranje auta sa totalnim menjanjem cena. Ćale je sad u fazi traženja novog auta i gotovo izvesno će uzeti C3 u onom drugom paketu za ~17k. Ovu Fronteru ne vidim ni u jednom našem cenovniku, ali koliko vidim po mobile.de to je varijanta C3 plus par hiljada evra. Zašto bi to iko ikada kupio?
2024 Opel Frontera
Re: 2024 Opel Frontera
Имам једно потпитање...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dokle je to došlo, kada je "sestrinski" Opel skuplji od drugog brenda... 
Novi C3 se baš dosta viđa po ulicama. Cena je presudila, uz dopadljiv dizajn, i pored smešne motorizacije. Ja i dalje ne bih kupio nov automobil koji nema naslon za ruku (ni u doplati, ako se nisu opametili u međuvremenu).
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Novi C3 se baš dosta viđa po ulicama. Cena je presudila, uz dopadljiv dizajn, i pored smešne motorizacije. Ja i dalje ne bih kupio nov automobil koji nema naslon za ruku (ni u doplati, ako se nisu opametili u međuvremenu).
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Cenu treba porediti sa C3 Aircross.elMaestro napisao: ali koliko vidim po mobile.de to je varijanta C3 plus par hiljada evra. Zašto bi to iko ikada kupio?
Uvoznik ima Frontere, ali kapiram da će posle neke promocije da krenu sa prodajom.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni u maju rekoše da nije krenula prodaja, a da registrovano press vozilo ne očekuju pre septembra. Tako da računam da će uskoro krenuti prodaja.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !