Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Ne brže od života!

Post od ftj »

Pise community note:
This individual was arrested on suspicion of driving under the influence. The vehicle was not found to be in autonomous mode during preliminary investigations.

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Ima baš snimak tragedije
Korisnikov avatar
paliic
Reactions:
Pridružio se: 20 Okt 2016, 09:33

Post od paliic »

Još jedna tragedija u kojoj je jedan mladi život nestao. Moje ćerka je u tim godinama i još više se saosećam sa ovom situacijom.
Nadam se da će neko ozbiljnu istragu da sprovede, ali ako se dokaže krivica vozača, on nije jedini krivac već i nadležni u GSP. Ono što poudano znam je da je nakada ovo preduzeće imalo ozbiljan tim socijalnih radnika koji su se bavili psihofizičkim zdravljem svakog vozača i vodili su njihove zdravstvene i sociološke kartone/dosijee. Blisko su sarađivali sa zdravstvenim ustanovama - medicinom rada i zavodom za mentalno zdravlje i svaki vozač je bio ozbiljno skeniran za rad.
Takođe znam da se ta služba zadnjih 20ak i više godina ozbiljno srozala i da su je novopečeni menadžeri potpuno marginalizovali.
Neshvatljivo je da kada je u pitanju struka nazadujemo u odnosu na period sfrj. Mislim generalno na sve oblasti - od građevine do medicine…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

GSP skoro pa propo, sve privatnici voze.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ne pamtim da je za godinu dana bilo toliko saobraćajnih nesreća sa javnim prevozom u Beogradu, počev od par udesa na obrenovačkom putu pa na dalje.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

paliic napisao:Još jedna tragedija u kojoj je jedan mladi život nestao. Moje ćerka je u tim godinama i još više se saosećam sa ovom situacijom.
Nadam se da će neko ozbiljnu istragu da sprovede, ali ako se dokaže krivica vozača, on nije jedini krivac već i nadležni u GSP. Ono što poudano znam je da je nakada ovo preduzeće imalo ozbiljan tim socijalnih radnika koji su se bavili psihofizičkim zdravljem svakog vozača i vodili su njihove zdravstvene i sociološke kartone/dosijee. Blisko su sarađivali sa zdravstvenim ustanovama - medicinom rada i zavodom za mentalno zdravlje i svaki vozač je bio ozbiljno skeniran za rad.
Takođe znam da se ta služba zadnjih 20ak i više godina ozbiljno srozala i da su je novopečeni menadžeri potpuno marginalizovali.
Neshvatljivo je da kada je u pitanju struka nazadujemo u odnosu na period sfrj. Mislim generalno na sve oblasti - od građevine do medicine…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo još jednog nazadovanja.

45 godina kasnije, putovanje Kladovo - Beograd se nije "skratilo", traje otprilike isto.

Slika

Slika

Slika

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Trošilo više od aviona.