Beograd
Re: Beograd
Gledajući sve ovo, stičem utisak da se neko sprda sa nama.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Tako su pričali i za onaj kružni tok kod Ušća pa sad radi posao mnogo bolje kad su se ljudi navikli i kad su sklonili semafore iz Karađorđeve i napravili da je besplatan gradskiprevoz. Ja od tad nisam video kolonu od Bulevara Umetnosti do Ušća što je bio čest slučaj kad se ljudi vraćaju s posla
Da se razumemo, nisam prolazio ali me podsetilo kukanje na X na ovo gore
Nepostojeći znak je kukanje?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno da ne radi mnogo bolje i tako nesto moze da izjavi samo neko ko ne zivi u gradu.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Najbolje bi bilo da se suzdrzis od izjavaBRABUS napisao:Tako su pričali i za onaj kružni tok kod Ušća pa sad radi posao mnogo bolje kad su se ljudi navikli i kad su sklonili semafore iz Karađorđeve i napravili da je besplatan gradskiprevoz. Ja od tad nisam video kolonu od Bulevara Umetnosti do Ušća što je bio čest slučaj kad se ljudi vraćaju s posla
To nisam ni primetio iskreno, mislio sam da postoji taj znak, samo mi je pun feed kako je pre usko za autobuse i kako će biti udesa kao nigde.
@ftj Išao i pre i posle često (3 puta nedeljno), ali OK, poštujem da neko misli drugačije
@zdushan

Koja je f-ja ovog suženja osim usporavanja saobr u blizini Ćacilenda? Ne sećam se da su bile neke nezgode na Terazijama.
Nije ni kružni tok, može polukružno iz oba smera a ne može levo pored česme?
Nije ni kružni tok, može polukružno iz oba smera a ne može levo pored česme?
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Društvo, jel imate neki predlog gde bi najbolje bilo ostaviti auto ako bi u Beogradu tokom dva dana ugl. bio tu oko Knez Mihajlove - Pop Lukine? Nema veze ako se nešto i plaća parking, mada kontam da bi garaža tako za dva dana mogla biti i previše. Al dobro, svakako bolje da čujem opcije.
EDIT: Da, vidim da bi mi sa dnevnim parkiranjem u garažama uši upalili.
EDIT: Da, vidim da bi mi sa dnevnim parkiranjem u garažama uši upalili.
2x platiš dnevnu kartu (tzv kaznu) po 1500 din i miran.
Prođoh Terazijama nekako. Sad ima i znak za kružni tok.
Onaj deo na Trgu mi nije jasan. U Makedonskoj kod Doma omladine ima znak da desna traka može pravo ka Trgu, a na semaforu ostao onaj za obavezno desno.
Sve u svemu, ubili su centar kao zeca.
Prođoh Terazijama nekako. Sad ima i znak za kružni tok.
Onaj deo na Trgu mi nije jasan. U Makedonskoj kod Doma omladine ima znak da desna traka može pravo ka Trgu, a na semaforu ostao onaj za obavezno desno.
Sve u svemu, ubili su centar kao zeca.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Nekad se pitam zasto nam fali kolektivna svest da bojkotujemo ovakve stvari koje su osmisljene da nas dodatno ponize? Zbog 1 promila vozaca koji koriste ovaj kontra smer, ostali stoje uredno u jednoj traci. Sva moguca pravila se krse masovno, ali ovde iz nekog potpuno sumanutog razloga svi uredno postuju
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
@Gazu
Nema, to ti je suvi centar, tu se sad i nedeljom plaća. Možeš da se parkiraš na Novom Beogradu pa da pređeš besplatnim prevozom u centar. E sad, gde na NBG, zavisi i kad dolaziš, van centra se nedeljom ne plaća kao ni subotom posle 14h. U plavoj zoni je dnevna karta 400din (opšta parkirališta izvan zoniranog područja). To su npr oni parkinzi po sredini Bulevara Zorana Đinđića.
https://www.parking-servis.co.rs/zonski ... parkiranja
Nema, to ti je suvi centar, tu se sad i nedeljom plaća. Možeš da se parkiraš na Novom Beogradu pa da pređeš besplatnim prevozom u centar. E sad, gde na NBG, zavisi i kad dolaziš, van centra se nedeljom ne plaća kao ni subotom posle 14h. U plavoj zoni je dnevna karta 400din (opšta parkirališta izvan zoniranog područja). To su npr oni parkinzi po sredini Bulevara Zorana Đinđića.
https://www.parking-servis.co.rs/zonski ... parkiranja
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ja bih došao radnim danom prepodne. Deluje tu onda bolja opcija u plavoj zoni parkirati kao što kažete. Malo me živcira što plavu zonu u Beogradu na vodi ne vidim ni na sajtu Parking servisa. Ali dobro, i NBG je dovoljno OK, samo da nađem parking dovoljno blizu.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Gde ima? Zar nije BNV zelena?ftj napisao: 03 Sep 2025, 18:57 Imas plavu zonu i u beogradu na vodi pa parkiras tu i otpesacis do centra(ne placa se nedeljom).