Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Beograd

Post od Heinz »

Može i peške preko Brankovog mosta do Pop Lukine, parkira na Ušću.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Beograd

Post od ftj »

U stvari u bg na vodi ima bez zone skroz onda. Znam da je to jedno od mesta gde mozes anygo carsharing da parkiras a oni dozvoljavaju samo ako nema ili je plava zona. Neki delovi imaju zelenu zonu

Slika
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Gazu napisao:Ja bih došao radnim danom prepodne. Deluje tu onda bolja opcija u plavoj zoni parkirati kao što kažete. Malo me živcira što plavu zonu u Beogradu na vodi ne vidim ni na sajtu Parking servisa. Ali dobro, i NBG je dovoljno OK, samo da nađem parking dovoljno blizu.Slika
Parkiraš na parking Metroa u Krnjači(možeš 24 sata, beaplatno) i busem 95, 16, 43 jedno 4 stanice do Knez Mihajlove

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Hvala društvo!😊

Gledaću ipak da se zabodem na NBG ili BNV, ipak mi je to dosta prisupačnije ako bi mi zatrebao auto u međuvremenu.🙂
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Gazu napisao: 03 Sep 2025, 20:11 Ja bih došao radnim danom prepodne. Deluje tu onda bolja opcija u plavoj zoni parkirati kao što kažete. Malo me živcira što plavu zonu u Beogradu na vodi ne vidim ni na sajtu Parking servisa. Ali dobro, i NBG je dovoljno OK, samo da nađem parking dovoljno blizu.🙂
Zabodeš plavu zonu negde u delu Antifašističke Borbe i Bulvar Zorana Đinđića, pa nahvataš bus EKO1 ili 65, do Zelenog venca. Dnevni parking je 400 dinara na 9118.

https://maps.app.goo.gl/1fEvkR9odixWdJ6X6
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Hvala vam svima na pomoći, al ja sam uspeo da zeznem ipak parking.😂

Prolazim kroz Zorana Đinđića, ali vidim sa strane lepša mesta u ladovini. Odem ja tamo, i parkiram se. Odem do table, vidim da je zona zelena. Preparkiram se, i platim dnevnu kartu za plavu zonu. Odmah dobijem poruku da sam uspešno platio parkiranje, a zatim dobijem i poruku da imam da platim e-DPK za tu i zelenu zonu 3000 dinara, tj. 1500. Tako da sam platio parking 1900 dinara. J*bote, Beograd... Porez na idiote.😤

Sad još samo da doplatim još jednu dnevnu kartu za sutra. Al dobro, kad se uproseči i sa sutrašnjim danom, moći ću da se tešim da je jeftinije nego da sam ga ostavio u tržnom centru.😂
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Šapić like this

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Ja rekoh da parkiraš u centru za 1500.

Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Gazu napisao: 04 Sep 2025, 23:53 Hvala vam svima na pomoći, al ja sam uspeo da zeznem ipak parking.😂

Prolazim kroz Zorana Đinđića, ali vidim sa strane lepša mesta u ladovini. Odem ja tamo, i parkiram se. Odem do table, vidim da je zona zelena. Preparkiram se, i platim dnevnu kartu za plavu zonu. Odmah dobijem poruku da sam uspešno platio parkiranje, a zatim dobijem i poruku da imam da platim e-DPK za tu i zelenu zonu 3000 dinara, tj. 1500. Tako da sam platio parking 1900 dinara. J*bote, Beograd... Porez na idiote.😤

Sad još samo da doplatim još jednu dnevnu kartu za sutra. Al dobro, kad se uproseči i sa sutrašnjim danom, moći ću da se tešim da je jeftinije nego da sam ga ostavio u tržnom centru.😂
Kontaktiraj parking servis, objasni da si uplatio pogresnu zonu i najverovatnije ce ti ponistiti dnevnu kartu.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Da. Meni su uvažili jednom ili dva puta kad se nešto slično desilo. Koji si baksuz da prođe ovaj za naplatu dok si proveravao zonu. A i ne bi smelo da ti odmah naplati ako si tek opažen. Malo čudna situacija.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Dovoljno je da prodje 5 minuta kad je opažen. Obavezno zovi parking servis i objasni da si uplatio pogrešnu zonu, male su šanse da će prihvatiti jer je zelena skuplja od plave al vredi probati.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Evo, probao. Napisao sam im mejl, pa ću videti. Ako ne budu odgovarali, mogu da ih i nazovem. Imam tih kao 8 dana u kojima je ona "kazna" 1500 dinara umesto 3000, pa do tad da saznam.

Al da, bukvalno, ovako sam mogao i u centru ko što ste rekli za 1500 dinara dan.

Ima smisla da uvaže, napisao sam im detaljno kako se desilo. Tj. ako neko bude imao dobre volje.

Ali da, ovo je tih 5 minuta očigledno isteklo između mog prebacivanja u plavu zonu u plaćanja parkinga u plavoj zoni.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

ftj
Reactions:

Beograd

Post od ftj »

Jel ti zivis u kopenhagenu ili sta :) ? Kakav bre mejl parking servisu, to je ozloglasena gradska firma, njih zoves telefonom i nadas se najboljem.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Šta znam, ja sam par puta mejlom dobio oprost.
Odgovori