shandu90 napisao: 14 Avg 2025, 12:56
Gledam snimke od sinoc i prepoznah nekoliko propalica iz kraja. Za dosije u fioci sve moze…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono sto je bilo sinoc nema na filmovima da se vidi. Cudi me da nema vise povredjenih, da ne kazem mrtvih.
Topovski udar pao pored, dobro da nisam ogluveo. Treba kupiti neku opremu za te dogadjaje, šlemovi, itd..
Jes. Garaža je odavno bila gotova, ali grad "nije imao" pare da plati uređivanje spoljašnje površine. Pa su pre mesec i po uplatili da se nešto zbudži.
Kako volim onaj snimak gde panduri ne mogu da stoje od suzavca koji je vetar vratio na njih. Good guy vetar.
Evo ga. Ima među njima i OK likova, tačno u raznim snimcima možeš da vidiš istovremeno i jedne i druge, ali ovi što su g*vna, baš su g*vna, ne bi ih mogli ni Dunav ni Sava oprati.
Kum od mog dobrog druga radi u žandarmeriji. Cimaju ga stalno za ova sranja. Kaže ima rat u kući sa ženom i ostalima. Ne zna gde mu je glava. Ne zna kad je slobodan i kad i šta da planira. Ja namerno kažem "što neda otkaz?", a odgovor sam znao unapred: "a šta će onda?".
Znam da svi mi znamo nekoga iz tih krugova policije/žandarmerije i da im vrv niko od nas nebi direktno sudio jer pojedinac ne znači ništa. Mora cela grupa da bojkotuje naredbe. Mada, onda će psiho da pokupi nove na tribini...