Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Sport

Post od Geza »

Ako vidiš jednu utakmicu da protivnik sipa trojke bez gledanja, valjda ćeš primeniti odbranu koja će braniti trojke. Nama dve utakmice zaredom pune koševe trojkama iz trka, pa se ne bi moglo reći da je to jednokratan događaj.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ja sam razočaran. Šta više da čekam i da opraštam? Opraštam što su pijančili 2005., opraštam što je Španija prejaka, opraštam trojku Turaka iz auta, opraštam smene generacija i trenera već 20 godina, strepim da li će se Jokiću dići da igra, opraštam što nema zlata već 23 godine, opraštam obaveze u klubovima i NBA, pa dokle više? Jednostavno nismo više zemlja košarke i to je to. Sve je to lepo na papiru, a u stvarnosi ku*ina!

Đovak je legenda, osvojio je sve što se može osvojiti, neka krcka ovo vremena što mu je ostalo da igra i nek se lepo povuče.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kome smeta jak Djovak Imamo srecu sto zivimo u njegovo vreme, takav se vise nece roditi na ovim prostorima. A za kosarkase jbm li ga, krenuli smo silovito i brzo se izduvali. Nema vise one generacije kao nekad, jbg ali bar i njih pamtimo. Sta ce klinci da prate, kome ce se oni radovati.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Meni je Milutinov večita enigma. U formi je tokom cele godine, onda leti kada igra za reprezentaciju naprsno ispadne iz forme i od oktobra je ponovo u formi. Ima tremu kao da igra u drugoj slovenskoj ligi. Od njega smo sve videli, još samo da zakuca na nas kos, jedino to nije ali ne znači da nece, ako opet bude pozvan.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Gaginh0 napisao: 07 Sep 2025, 11:19 Ja sam razočaran. Šta više da čekam i da opraštam? Opraštam što su pijančili 2005., opraštam što je Španija prejaka, opraštam trojku Turaka iz auta, opraštam smene generacija i trenera već 20 godina, strepim da li će se Jokiću dići da igra, opraštam što nema zlata već 23 godine, opraštam obaveze u klubovima i NBA, pa dokle više? Jednostavno nismo više zemlja košarke i to je to. Sve je to lepo na papiru, a u stvarnosi ku*ina!

Đovak je legenda, osvojio je sve što se može osvojiti, neka krcka ovo vremena što mu je ostalo da igra i nek se lepo povuče.
:bravo:
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Zato ja lepo nikad nisam ni pratio sportove sa leptama i lopticama i nema sikiracije, to sto povremeno pogledam tako neku utakmicu je vise iz dosade i cisto informisanosti radi ali da se nerviram zbog gluposti ne pada mi na pamet.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

123456 napisao: 07 Sep 2025, 13:06 Meni je Milutinov večita enigma. U formi je tokom cele godine, onda leti kada igra za reprezentaciju naprsno ispadne iz forme i od oktobra je ponovo u formi. Ima tremu kao da igra u drugoj slovenskoj ligi. Od njega smo sve videli, još samo da zakuca na nas kos, jedino to nije ali ne znači da nece, ako opet bude pozvan.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Generalno se trudim da se suzdrzavam od komentara (ne želim da budem veći selektor od selektora), ali Milutinov je izvlačio iz mene ono najgore još od prve tekme.

A ne treba baš odmah pljuvanje ceo srpski repertoar kao posle svakog poraza/ispadanja. Nije isto pljuvati po košarkaškoj repki i po fudbalskoj trenutno. Košarkaši nisu odigrali kako se očekivalo i to je to, na sličan način su bila oba poraza. Nervira me malo generalno naše mišljenje o sportistima, pa oni koji najviše pljuju posle ovog ispadanja će biti najradosniji na prvom sledećem uspehu.
Имам једно потпитање...
Odgovori