Koliko troši?

Iskustva sa gorivima i uljima
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Koliko troši?

Post od DukeNS »

pedalaš napisao: 10 Sep 2025, 13:41 Jedan moj dobar drug kaže da nikada ne bi kupio kola od prvog vlasnika ( pa ni od mene ).
Jer, kako kaže, otprilike: „Prvog vlasnika boli dupe za sve, ne pazi kola u upotrebi, niti ih uopšte održava kako treba (pošto će svakako da izdrže period garancije), a posebno štedi na njihovom održavanju najmanje poslednju godinu pre nameravanog otudjenja, pa i duže od toga“

Nikako se ne bih složio sa dotičnim gospodinom. :)
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

pedalaš napisao:Jedan moj dobar drug kaže da nikada ne bi kupio kola od prvog vlasnika ( pa ni od mene ).
Jer, kako kaže, otprilike: „Prvog vlasnika boli dupe za sve, ne pazi kola u upotrebi, niti ih uopšte održava kako treba (pošto će svakako da izdrže period garancije), a posebno štedi na njihovom održavanju najmanje poslednju godinu pre nameravanog otudjenja, pa i duže od toga“
Hahahahaha...ovo prvi put čujem, svaka čast na teoriji...malo je bolja od one da je zemlja ravna ploča.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ja sam do sad od prvih vlasnika skoro svaki auto imao, i nisam lose prosao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Bas razmisljam na temu ne pražnjenja rezervoara do kraja. Vozim vec 40 godina, imao sam.oko 15 automobila do sada, i vozim tako otkad znam za sebe. Imao sam samo problema sa benziskom pumpom na 1. Golf-u I 1981 godište, i to više sa karburatorom nefo sa pumpom i filterom. Mada smo tada 90 punili iz flaša na ulici rezervoar :)

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

pedalaš napisao: 10 Sep 2025, 13:41 Jedan moj dobar drug kaže da nikada ne bi kupio kola od prvog vlasnika ( pa ni od mene ).
Meni više zvuči kao kiselo grožđe. Mislim, ne znam koliko on obično plati polovni auto, ali ako bi da ga platiš 2-3 hiljade evra, sasvim sigurno to neće biti od prvog vlasnika.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Ozbiljno glupo razmisljanje od drugara

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

ljuba napisao: 10 Sep 2025, 20:34 Bas razmisljam na temu ne pražnjenja rezervoara do kraja. Vozim vec 40 godina, imao sam.oko 15 automobila do sada, i vozim tako otkad znam za sebe. Imao sam samo problema sa benziskom pumpom na 1. Golf-u I 1981 godište, i to više sa karburatorom nefo sa pumpom i filterom. Mada smo tada 90 punili iz flaša na ulici rezervoar :)

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ima i toga što su većinom (pretpostavljam) bila nova auta. Nisu baš čisti rezervoari posle X godina upotrebe. Ne bih voleo da moj stari dizel doteram do dna :mrgreen:
Odgovori