pedalaš napisao: 10 Sep 2025, 13:41
Jedan moj dobar drug kaže da nikada ne bi kupio kola od prvog vlasnika ( pa ni od mene ).
Jer, kako kaže, otprilike: „Prvog vlasnika boli dupe za sve, ne pazi kola u upotrebi, niti ih uopšte održava kako treba (pošto će svakako da izdrže period garancije), a posebno štedi na njihovom održavanju najmanje poslednju godinu pre nameravanog otudjenja, pa i duže od toga“
pedalaš napisao:Jedan moj dobar drug kaže da nikada ne bi kupio kola od prvog vlasnika ( pa ni od mene ).
Jer, kako kaže, otprilike: „Prvog vlasnika boli dupe za sve, ne pazi kola u upotrebi, niti ih uopšte održava kako treba (pošto će svakako da izdrže period garancije), a posebno štedi na njihovom održavanju najmanje poslednju godinu pre nameravanog otudjenja, pa i duže od toga“
Hahahahaha...ovo prvi put čujem, svaka čast na teoriji...malo je bolja od one da je zemlja ravna ploča.
Bas razmisljam na temu ne pražnjenja rezervoara do kraja. Vozim vec 40 godina, imao sam.oko 15 automobila do sada, i vozim tako otkad znam za sebe. Imao sam samo problema sa benziskom pumpom na 1. Golf-u I 1981 godište, i to više sa karburatorom nefo sa pumpom i filterom. Mada smo tada 90 punili iz flaša na ulici rezervoar
pedalaš napisao: 10 Sep 2025, 13:41
Jedan moj dobar drug kaže da nikada ne bi kupio kola od prvog vlasnika ( pa ni od mene ).
Meni više zvuči kao kiselo grožđe. Mislim, ne znam koliko on obično plati polovni auto, ali ako bi da ga platiš 2-3 hiljade evra, sasvim sigurno to neće biti od prvog vlasnika.
ljuba napisao: 10 Sep 2025, 20:34
Bas razmisljam na temu ne pražnjenja rezervoara do kraja. Vozim vec 40 godina, imao sam.oko 15 automobila do sada, i vozim tako otkad znam za sebe. Imao sam samo problema sa benziskom pumpom na 1. Golf-u I 1981 godište, i to više sa karburatorom nefo sa pumpom i filterom. Mada smo tada 90 punili iz flaša na ulici rezervoar
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ima i toga što su većinom (pretpostavljam) bila nova auta. Nisu baš čisti rezervoari posle X godina upotrebe. Ne bih voleo da moj stari dizel doteram do dna