Grčka
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Grčka
Velik je to grad, tesko je izbeci guzvu posebno u popularnijim delovima. Pored Atine jedini milionski grad. Zavlaciti se po budzacima da bi se ‘osetio’ pravi duh bas i nije sjajna ideja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima guzvi naravno kao i u svakom velikom gradu ali svakako ima perioda kad je manja guzva nego kad su neki praznici ili letnja sezona
Nema potrebe nigde se zavlaciti, sve sto treba videti je manje vise blizu i u urbanom delu grada a opet sve ces obaviti mahom preko dana ili u ranim vecernjim satima, sta ces kasno uvece po Solunu. Ja sam npr bio najkasnije oko 23h, po centru ima ljudi ali ne tolko, saobracaj tu i tamo, ali cim zadjes malo u neke ulice van glavnih bude pusto, realno kao i u svakom gradu, nije ni po Beogradu bolje.
Nema potrebe nigde se zavlaciti, sve sto treba videti je manje vise blizu i u urbanom delu grada a opet sve ces obaviti mahom preko dana ili u ranim vecernjim satima, sta ces kasno uvece po Solunu. Ja sam npr bio najkasnije oko 23h, po centru ima ljudi ali ne tolko, saobracaj tu i tamo, ali cim zadjes malo u neke ulice van glavnih bude pusto, realno kao i u svakom gradu, nije ni po Beogradu bolje.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Predjoh granicu SRB-MKD danas za 2 min bukvalno, nasih i nema u kucici, sto mi je bas cudno da bez ikakve kontrole mozes da izadjes iz zemlje, a makedonci samo pogledali pasose, niti pecata niti bilo cega....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ozb? Sta je najgore sto moze da se desi?
Nema dve kontrole, samo jedna.
https://www.ekapija.com/news/5165418/po ... otabanovce
https://www.ekapija.com/news/5165418/po ... otabanovce
Mnogima ove godine nisu lupali pecate ja se secam ranije mi se isto desavalo da carinici samo pokazuju koloni da prodje, kad su bile velike guzve, bez da pogledaju pasose.
Inace nasi i ne gledaju pasose pri izlsku iz SRB samo gleda makedonac a jedna je kucica, isto vazi i za povratak gleda samo onaj u koju zemlju ulazis tj samo nasi gledaju.
Inace nasi i ne gledaju pasose pri izlsku iz SRB samo gleda makedonac a jedna je kucica, isto vazi i za povratak gleda samo onaj u koju zemlju ulazis tj samo nasi gledaju.
Tek sad neće lupati pečate.
Evropska unija od 12. oktobra 2025. godine uvodi novi digitalni sistem ulaska i izlaska (EES) koji će zameniti dosadašnje pečatiranje pasoša. Promena će se, između ostalog, odnositi i na građane Srbije.
Umesto dosadašnjeg klasičnog pečatiranja, putnici će prolaziti biometrijsku identifikaciju. To znači da će nam prilikom prelaska granice fotografisati lice, uzeti otisak prstiju i digitalnu registraciju ličnih podataka i informacija o putovanju.
Evropska unija od 12. oktobra 2025. godine uvodi novi digitalni sistem ulaska i izlaska (EES) koji će zameniti dosadašnje pečatiranje pasoša. Promena će se, između ostalog, odnositi i na građane Srbije.
Umesto dosadašnjeg klasičnog pečatiranja, putnici će prolaziti biometrijsku identifikaciju. To znači da će nam prilikom prelaska granice fotografisati lice, uzeti otisak prstiju i digitalnu registraciju ličnih podataka i informacija o putovanju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

To znaci da ce tek sad, bar dok se svi ne cekiraju i udju sistem, biti ogromne guzve na granicama jer ako je tako da iz svakog auta izadjes i prodjes slikanje i sta god to nije normalno jer to mora da traje, ne znam kako su to zamislili i kao ce se to organizovati