Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Re: Beograd

Post od Gazu »

Da, to je, u trenutku slikanja nije bilo ništa uplaćeno.

Šta je tu je. Kao što rekoh, ovo mi je i lakše sad nekako da progutam. Ono što nisu hteli da uvaže što im pokazujem kupoprodajni ugovor - da auto za koji je izdata kazna nije više moj, i sa podacima čiji je auto, to je bilo frustrirajuće.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

Heinz napisao: 09 Sep 2025, 23:21
Baš se sinoć pitah šta je na kraju bilo sa putnicima iz tog voza i kada su ih napokon izvukli.
Jezivo je to biti zaglavljen u vozu u tunelu pet sati.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Geza napisao:
Ovaj prilog najbolje pokazuje apsurd novih saobracajnih projekata u gradu. Nadam se da ce dijaspora stici to da pogleda pa da stekne utisak kakav je zaista efekat a ne samo utisak kako se u beogradu gradi a stoka narod se samo buni gledajuci placene jutubere sa agendom poput vlogzile ili sergio spektora.

Ukratko, ovo rešenje nije poboljšalo uslove ni pešacima, ni biciklistima, ni javnom prevozu a čak ni automobilima i bukvalno je svima pogoršalo situaciju. Ako ikad dođe neka nova gradska vlast koja će imati i trunku zdravog razuma, moraće da vrati bar na pređašnje stanje.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Serđo ćaci?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Svako ko na dnevnom nivou izbacuje više snimaka bez trunke kritičkog osvrta je u najmanju ruku sumnjiv. Obojica su do sad objavili po 10 klipova o ovom kruznom toku i nisu rekli ni jednu kritiku kao što je marka žvaka iznela.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Danas oko podneva se šećkam centrom grada. Saobraćaja skoro da i nije bilo, ali, onaj mini kružni tok kod "Konja" , tačnije staklenca, je jedno takvo remek delo, da sam bukvalno stajao desetak minuta da izneverujem svojim očima. Non stop gužva u istom, jer svi koji idu ka Politici zakrče kružni tok zbog semafora kod Doma omladine, i onda ovi što idu od Moskve ka Feancuakoj mogu samo da stoje i nadaju se uključenju u isti.
Imače, sve vreme tu stoji sakriveni komunalac iz nekog razloga.
SlikaSlika

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Slika Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Korisnikov avatar
DasAuto
Reactions:
Pridružio se: 16 Sep 2015, 15:05

Post od DasAuto »

Ovo za saobracaj ce meni uvijek biti jedna velika misterija. Nisam iz SRB, iz BiH/RS sam i kao sto vjerovatno znate imamo iste probleme.
Ne razumijem samo jednu stvar. Toliko drzava u Evropi sa savrsenim ili barem blizu savrsenim saobracajem. Jel tesko poslati 5-10 nasih "strucnjaka" pa neka na kraju kopiraju ono sto je vec izmisljeno. Banja Luka i Prnjavor(Odaklen sam) je puna genijalnih solucija. Cak na nekim mjestima se ni ne smaraju da izmejere dal ce sleper da stane u traku ili ne.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Kao neko ko radi u obrazovanju. Ima ljudi koji, da im daš beskonačno mnogo vremena, ne bi naučili ono što je neko drugi lako savladao. I zamisli onda kad tako nekog zaposle u neko javno preduzeće, a tamo ih je sve više sa diplomama privatnih fakulteta. Takvu osobu ne bi ni vredelo slati na seminare.

Drugo je što često rade stvari samo da bi prali pare, izvlačili pare iz budžeta, i slično. I kad si dovoljno ustoličen na vlasti, možeš sebi da priuštiš da ni ne razmišljaš da li će neki takav projekat usput biti i koristan građanima, ili će možda čak biti i štetan.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Kao neko ko takođe radi u obrazovanju, instalirao sam na službeni kompjuter igricu Slagalica. Istu kao na tv kvizu, pogađaš kombinaciju od 4 simbola. Svi su se primili da je igraju, a ja sam ostao u šoku koliki broj zaposlenih odigra npr 4 trefa, vidi da ih nema, i onda ih opet stavlja u sledeće pokušaje... :think:
Odgovori