Grčka
Re: Grčka
Ma akvarijum joj je smetao i ovamo, ali me briga. A Cabanu je videla samo na Instagramucarov2 napisao:Ja pomislio udarila veto kad je videla plastiku iz Bugarske.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Ima tu i ona Casa Mersedes, brutalno izgleda, ali je skupa kao otrov, mislim da je minimum 100-150€ po setu
Sent from my iPhone using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ja sam bio skoro, ne preporučujem, najviše zbog šljunka i kamenja, ovamo kod Cabane, taj deo, je mnogo bolja plaža, sitan pesak...
Inače nisu tako velike cifre, ima na web sajtu, tamo se radi rezervacija, minimum je 30e po čoveku, u konzumaciji.
Cene jesu relativno velike, ali sve ukupno, ne bude nešto mnogo skuplje u odnosu na barove u okolini.
Parking je 10e ili 20e ukoliko hoćeš ispod nadstrešnice.
Ovako nije loše, ali na Instagramu deluje bolje.
Inače nisu tako velike cifre, ima na web sajtu, tamo se radi rezervacija, minimum je 30e po čoveku, u konzumaciji.
Cene jesu relativno velike, ali sve ukupno, ne bude nešto mnogo skuplje u odnosu na barove u okolini.
Parking je 10e ili 20e ukoliko hoćeš ispod nadstrešnice.
Ovako nije loše, ali na Instagramu deluje bolje.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ma nije nista fensi, daleko od toga, satro besplatne lezaljke, pa koji se som upecazigZag napisao:Jel to nešto fensi? Jbte koliko je skup Halkidiki, hvala Srbima i Bugarima. Na Peloponezu i Severnoegejskim ostrvima bude 3-4e fredo espreso...AleksandarAca napisao: 14 Sep 2025, 22:39Platio ja 6 EUR espresso na plazi u Neosu pre neki danPuzo81 napisao:
Sve sve ali da je Sitonija jeftinija od NS ne ide mi u glavu. Počev od ED 1,39 pa preko hrane i restorana.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk