Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Re: Grčka

Post od Skipper »

Ja sam nabacio baš finu boju i to najviše hvatao na sup dasci ranije ujutru i popodne nakon 16h.
Korisnikov avatar
STrider90
Reactions:
Pridružio se: 16 Sep 2017, 17:08

Post od STrider90 »

carov2 napisao:Ja pomislio udarila veto kad je videla plastiku iz Bugarske. Slika

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Ma akvarijum joj je smetao i ovamo, ali me briga. A Cabanu je videla samo na Instagramu Slika

Ima tu i ona Casa Mersedes, brutalno izgleda, ali je skupa kao otrov, mislim da je minimum 100-150€ po setu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Ja sam bio skoro, ne preporučujem, najviše zbog šljunka i kamenja, ovamo kod Cabane, taj deo, je mnogo bolja plaža, sitan pesak...

Inače nisu tako velike cifre, ima na web sajtu, tamo se radi rezervacija, minimum je 30e po čoveku, u konzumaciji.
Cene jesu relativno velike, ali sve ukupno, ne bude nešto mnogo skuplje u odnosu na barove u okolini.
Parking je 10e ili 20e ukoliko hoćeš ispod nadstrešnice.

Ovako nije loše, ali na Instagramu deluje bolje.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

zigZag napisao:
AleksandarAca napisao: 14 Sep 2025, 22:39
Puzo81 napisao:
Sve sve ali da je Sitonija jeftinija od NS ne ide mi u glavu. Počev od ED 1,39 pa preko hrane i restorana.
Platio ja 6 EUR espresso na plazi u Neosu pre neki dan
Jel to nešto fensi? Jbte koliko je skup Halkidiki, hvala Srbima i Bugarima. Na Peloponezu i Severnoegejskim ostrvima bude 3-4e fredo espreso...
Ma nije nista fensi, daleko od toga, satro besplatne lezaljke, pa koji se som upeca :D Espresso im je kao znoj od crnca (skoro procitah negde fazon) :D

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Odgovori