Lynk & Co 02
Re: Lynk & Co 02
Zar je on prošle godine postao dostupan u Srb?
Ima dve godine možda kako je jedan u kraju kod mene. Mislim da je taj 02 neki osnovni, izgleda poprilično siromašno taj konkretan primerak.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ima 2 paketa opreme, Core i More. Ja koji sam uvek za top opremu, lagano bih zazmurio na jedno oko i izabrao osnovnu Core koja ima sve i svasta.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pa sad je 26k taj Core.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
To je nesto novo, evo sad videh, akcija do 30 Septembra. Ja gledao pre 15ak dana bio je 29k. Videcu, ako stignem, da odem da probam auto.
Za prvih 8 meseci registrovano je tačno 100 BYD-a, od toga 93 SEAL-a U DM-i.trojanac napisao: 19 Sep 2025, 21:54 BYD kaže da je prodato preko 500 njihovih vozila za poslednjih 6 meseci. Doduše verovatno nisu svi EV, ali dobar deo jeste. Sad koliko je registrovano to već ne znam.
Garancija je samo 4 godine na sve,osim na bateriju 8 godina,meni je to najveći minus vezano za motor i elektroniku,a to uvek pre strada od baterijskih ćelija.
Drugi veliki minus je nepostojanje elektronskog kataloga delova,osuđeni ste na ovlašćeni servis.
Na pitanje prodavcu za rezervne delove,reče da je magacin u Sloveniji,i da su delovi bas skupi.
02 model je dobar samo da se vozi 3 godine,i da se proda,da buduci kupac ima tu jednu godinu garancije.
Nakon isteka garancije, održavanje tog automobila neće biti ni malo isplativo.Čitajući strane forume,delovi su preskupi i nema ih u takozvanoj slobodnoj prodaji.Podrška nezavisnih servisa je maltene nula,jer i oni nemaju pristup delovima.
Spreman sam da povučem ili promeni. svoje mišljenje ,ako ovlašćeni uvoznik ima javno dostupan cenovnik rezervnih delova.
Drugi veliki minus je nepostojanje elektronskog kataloga delova,osuđeni ste na ovlašćeni servis.
Na pitanje prodavcu za rezervne delove,reče da je magacin u Sloveniji,i da su delovi bas skupi.
02 model je dobar samo da se vozi 3 godine,i da se proda,da buduci kupac ima tu jednu godinu garancije.
Nakon isteka garancije, održavanje tog automobila neće biti ni malo isplativo.Čitajući strane forume,delovi su preskupi i nema ih u takozvanoj slobodnoj prodaji.Podrška nezavisnih servisa je maltene nula,jer i oni nemaju pristup delovima.
Spreman sam da povučem ili promeni. svoje mišljenje ,ako ovlašćeni uvoznik ima javno dostupan cenovnik rezervnih delova.