Ne znam šta je, ali mi se baš svidelo.
https://prolomhbhpivo.wordpress.com/
Crna Gora kolima
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Crna Gora kolima
Do vode je, ima tu gorčinu.
Inače, pivnica je HBH, kao nekada u Kasini na Terazijama, možda je isti tehnolog postavljao.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Inače, pivnica je HBH, kao nekada u Kasini na Terazijama, možda je isti tehnolog postavljao.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
To je visa sila, a ovo su lokalci idioti koji voze i seku druge ucesnike u saobracaju. Plus, preko Zabljaka svakako je bolji put (asfalt), nema toliko krivina uopste (osim ona dva kratka dela) i to je to, brzo se stigne, nema guzve i fino je za voznju. Ne vidim poentu prelaziti dve granice i mlatiti se po krivinama, kad se sad od NS ocas posla autoputem stigne do Pozege - i Uzice i Zlatibor su vec tu.grujicd napisao: 14 Sep 2025, 11:09 Nemoj ni preko Budva-Cetinje, jer je zatvoren zbog odrona
https://www.politika.rs/scc/clanak/6977 ... enih-stena
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ja i dalje imam računicu. Krećem sa Tare rano ujutru, na Kotromanu sam za pola sata tako da tu granicu ne računam. Na ulazu u CG uglavnom brzo prođem ili do pola sata max, tako mi je uvek do sada bilo.
Stoji da ima lokalaca kamikaza ali njih ima svuda ne samo u Bosni.
Stoji da ima lokalaca kamikaza ali njih ima svuda ne samo u Bosni.
Juče po podne krenuh iz BG za HN ( preko Tjentišta ) i na cilju sam bio pre ponoći.
Kroz Srbiju jeziva gužva ( petak po podne ), posebno magistralom od Požege do Užica ( taman vreme poslepodnevnog saobraćajnog špica ), ali, u nastavku dosta podnošljivo, mada sam preko Tjentišta sustigao i dve kolone (jednu je vodio bus, a drugu šleper) i trebalo mi je malo vremena da se rešim toga.
Možda sam na svim granicama izgubio ukupno 15 minuta.
Rekao bih da me u Srbiji snimio jedan radar i policijskoj patroli zaista skidam kako su se dobro locirali i sakrili. Inventivnost za svaku pohvalu.
Mislim da sam i u Bosni, na potezu od Višegrada ka Ustiprači, na izlasku iz jednog tunela video neki fiksni radar koji nikada pre nisam uočio (kraj tunela neposredno pre raskrsnice sa skretanjem za Rudo).
Kroz Srbiju jeziva gužva ( petak po podne ), posebno magistralom od Požege do Užica ( taman vreme poslepodnevnog saobraćajnog špica ), ali, u nastavku dosta podnošljivo, mada sam preko Tjentišta sustigao i dve kolone (jednu je vodio bus, a drugu šleper) i trebalo mi je malo vremena da se rešim toga.
Možda sam na svim granicama izgubio ukupno 15 minuta.
Rekao bih da me u Srbiji snimio jedan radar i policijskoj patroli zaista skidam kako su se dobro locirali i sakrili. Inventivnost za svaku pohvalu.
Mislim da sam i u Bosni, na potezu od Višegrada ka Ustiprači, na izlasku iz jednog tunela video neki fiksni radar koji nikada pre nisam uočio (kraj tunela neposredno pre raskrsnice sa skretanjem za Rudo).