Beograd
Re: Beograd
Au bre lave tema je beograd, ne moras sa tim tvojim nebuloznim pricama opet.
Baš sam htio napisati kako smo od kružnog toka u BG otišli do Francuske Gvajane koja je u Latinskoj Americi , a dio je EU i ima Euro kao sredstvo plaćanja jer je francuska kolonija ...
nije do mene @ftj nego su sve ove društvene mreze zapravo uzrok mnogih nesporazuma
nije do mene @ftj nego su sve ove društvene mreze zapravo uzrok mnogih nesporazuma
Sva sreća pa cena karte beogradskog metroa pojeftinilaLAV-LAV napisao: 15 Sep 2025, 15:44 Treba koristiti javni prijevoz kao u tim zapadnim zemljama koje se tako ucestalo spominju .

Pod uslovom da ti nešto na železničkim stanicama u NS ili Bg ne padne na pametLAV-LAV napisao: 15 Sep 2025, 16:28 Činjenica je da iz NS u centar BG mozes doći za manje od jednog sata koristeći javni gradski prijevoz, s autom jako teško.

Kako je tebe lako zadovoljitiBigMazzy napisao: 16 Sep 2025, 02:25 Što se javnog prevoza u BGu tiče ja sam zadovoljan i sve više ga koristim pogotovo kad idem ka centru,

+1ftj napisao: 16 Sep 2025, 09:59 Jedno je voziti kola ili koristiti javni prevoz u špicu(i to u smeru špica) a drugo je rekreativno voziti(ili ići prevozom) van tog smera i vremena. Dakle to su potpuno različita iskustva.
80-te su bile veoma pristojne u Beogradu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
https://n1info.rs/vesti/video-ograda-ub ... aobracaju/
I ko kaže da nemaju stila?
Vidite samo kakva je to ograda.
Uskoro će na red doći kovano gvožđe ili inoks (samo da nađu člana koji se bavi istim u upitnom kvalitetu, ali jake cene) i lavovi.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
I ko kaže da nemaju stila?
Vidite samo kakva je to ograda.
Uskoro će na red doći kovano gvožđe ili inoks (samo da nađu člana koji se bavi istim u upitnom kvalitetu, ali jake cene) i lavovi.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Napisah ja davno da će zbog tih SNS novotarija tu biti i dosta mrtvih glava. Na žalost.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Zablistao Gangulin kruzni u punom sjaju danas.
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20250923_085906.jpg (220.62 KiB) Pogledano 172 puta
-
- IMG_20250923_085900.jpg (118.41 KiB) Pogledano 172 puta
Zar nije to dobro resenje sad kad su se ljudi navikli.
Pa kako nije dobro. Gle koliko ljudi došlo da ga vidi i da mu se divi.
Имам једно потпитање...
Ovo je ka NBG? Jesu li poceli radovi na saniranju ulica posle parade, mozda to dodatno gusi.
Ma saniranje posledica parade počelo još 20-og uveče, jel lepo čovek rekao da će tako biti.
Имам једно потпитање...
Zašto je jutros bio kolaps na mostu i u smeru ka centru ?