Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od djomla »

member napisao:Greškom sam na Viberu obrisao kompletan chat sa jednom osobom iz imenika. I sve ode u PM. :-(
Da li postoji neka mogućnost da to vratim?
Ostalih 99% viber chata mi je dalje tu.
More> Settings > account >viber backup > restore
Vratice ti poslednji backup
Pod uslovom da je auto backup upaljen.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Uključen mi je dejli bekap, uradio sam restore, ali ovog chata i dalje nema.
Zato i pitam da li postoji neki alat/software kojim bih mogao da taj chat izvučem nazad.
Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Post od djomla »

Mislim da je neizvodljivo. Sam bekap fajl na Gdrive-u ne nudi ništa sem disconnect ili delete, nema opcije da se odradi download kao zaseban fajl i sl. Bekap posle brisanja chata je pregazio prethodni bekap sa chatom.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Je l' ima neko preporuku za buds slusalice? Hteo da kupim zeni, ona koristi trenutno Samsung S25+ pa sam gledao njihove i slusalice, ali sam hteo da cujem i neku jeftiniju preporuku?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Ja naručio pre par dana za mene earfun air pro 4 obzirom da su podržan aptx uređaj a imam noviji snapdragon u telefonu pa bi trebale da lepo sviraju. Uzeo sam ih na amazonu ali mislim da ih ima i na kp. Platio sam ih 64e.
Trebalo bi danas da budu kod mene pa ih sutra testiram.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Momčilo napisao:Je l' ima neko preporuku za buds slusalice? Hteo da kupim zeni, ona koristi trenutno Samsung S25+ pa sam gledao njihove i slusalice, ali sam hteo da cujem i neku jeftiniju preporuku?

Soundpeats Capsule 3 Pro+.

Ne bih Samsung uzimao, nemaju nijedne slušalice ni blizu uporedive sa navedenim, sem cene. Ovaj Earfun bi trebalo da je odlična slušalica kao paket, a za kvalitet zvuka kapsula.
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Nije mi presudan sad bas kvalitet toliko, sigurno su sve te slusalice ok. Vise me zanima kvalitet konekcije i brzina konekcije. Ne znam sta jos od parametara tu i da gledam?

Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

Još jedan plus za Soundpeats, imam već treću godinu Mini Pro HS, odličan zvuk, baterija dosta traje.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pazi samo koje kupuješ i da li imaš dozvolu za nošenje:
Slika

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Momčilo napisao: 21 Sep 2025, 13:15 Nije mi presudan sad bas kvalitet toliko, sigurno su sve te slusalice ok. Vise me zanima kvalitet konekcije i brzina konekcije. Ne znam sta jos od parametara tu i da gledam?

Ne može bolje na Samsungu, posebno ako je snapdragon. Radiće i na tvom ip kao AAC odlično. Kvalitet zvuka je merljivo iznad airpods pro 2.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Imam samsung buds2 već 3 godine. Koristim ih u okruženju gde je buka i preko 84db. Ja prezadovoljam, ponajviše kvalitetom zvuka a i poništavanjem buke. Što se tiče povezivanja i funkcija, samsungove periferije se najbolje ponašaju u samsung okruženju, povezivanje je momentalno. Msm da neke opcije podešavanja samih slušalica nisu dostupne kad se buds povežu sa drugim brendovima telefona.
Ono što je kod svih bubica problem je što ne mogu da se probaju pre kupovine, manje više zbog zvuka već dal odgovaraju uhu ili ne.
Baterija kod Buds2 4-6 sati slušanja muzike u zavisnosti koliko su pojačane i dal je uključeno aktivno poništavanje buke. Kad se vrate u kućište vrlo brzo se dopune, za 5 minuta u kućištu slušalice se napune za oko 60 minuta rada. Samo kućište ima rezerve za dodatnih nekih 15 sati rada.
Ja lično punim kućište jednom nedeljno a volim glasnu muziku i uvek su pojačane preko 80% od maksimuma.
Naravno, samo kućište, sem punjenje preko USB-c porta može da se puni i preko telefona,, tj bežičnog power share (s25+ podržava) iliti bežičnog punjenja na poleđini telefona.

BTW nekad ih koristim i za gledanje filmova na TVu, tada naravno nisu dostupne neke opcije, rade kao klasične bežične slušalice.

Sve u svemu lično baš zadovoljan, ima boljih samsungovih slušalica ali nijanse su u pitanju. Daleko su iznad prosečnih slušalica, pre svega po zvuku.
Ne znam dal ih ima u prodaji sad, ima naslednika, svakako bih uvek uzeo Samsung telefon i samsung slušalice.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pre neki dan, žena gleda suvenire u Grčkoj. Pokušava da dozove devojku koja radi, uzaludno. Na kraju je uspela mahanjem, jer ova ima sluške u ušima i super joj je :D

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Imaju passthrough (pored normal i ANC) ove koje sam preporučio, čuje se kao da ih nemaš ušima maltene, ako ne i kristalnije. Nije im problem kad imaju 6 mikrofona i 4 zvučnika/drajvera.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

passthrough ili ti ambijentalni zvuk imaju svake iole normalnije i kvalitetnije slušalice. Kod Buds nekih modela čak ima podešavanje propustljivosti ambijentalnig zvuka a neke mogu i da pojačavaju isti. Čak pri razgovoru mogu da se podese da nivelišu buku ambijenta da bi sagovoenik bolje čuo i da vlasnik istih ne mora da se dere dok priča jer čuje okolinu.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Juče probao nešto kratko earfun i to baš dobro zvuči za slušalice te cene. Poigraću se ovih dana sa EQ u aplikaciji mada i default podešavanja su sasvim dobra.
Odgovori