Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ko ima instagram, nek pogleda profil chinaautopartner i njegove reels snimke. To je neki naš čovek koji radi u auto kući u Kini. Šta sve ima od vozila i u kom broju zaista je neverovatno.
Nisu to njegovi automobili. Malo je nejasno ko je ciljna grupa obzirom da 99% tih automobila ne može da se uveze kod nas.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Znam da nisu njegovi ali mi je fantastična njihova brojnost i raznovrsnost.
Da, i ja se pitam ko bi kupio neki skroz nepoznat model i kako ga registrovati...
Da, i ja se pitam ko bi kupio neki skroz nepoznat model i kako ga registrovati...
Kad ste već pomenuli uvoz iz Kine...
Dok sam bio u Rusiji, video sam dosta auto kuća koje uvoze iz Koreje (južne naravno
). Znam da su za njihove pojmove to ultra jeftina vozila, mada kod njih su svakako polovni auti u nebesima sa cenom. Isplati li se to kod nas i bavi li se neko uopšte time? Čisto hipotetički.
Dok sam bio u Rusiji, video sam dosta auto kuća koje uvoze iz Koreje (južne naravno

Имам једно потпитање...
Evo za ljubitelje BMW-a , retkost da je u ovakvom stanju. Igrom slučaja znam priču o ovom autu , km je stvarna
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Korejci mogu da se registruju samo u Albaniji i na Kosovu zbog različite homologacije, u poslednje vreme ih masovno uvoze šiptari zato što su mnogo jeftiniji u odnosu na uvoz iz EvropeelMaestro napisao:Kad ste već pomenuli uvoz iz Kine...
Dok sam bio u Rusiji, video sam dosta auto kuća koje uvoze iz Koreje (južne naravno). Znam da su za njihove pojmove to ultra jeftina vozila, mada kod njih su svakako polovni auti u nebesima sa cenom. Isplati li se to kod nas i bavi li se neko uopšte time? Čisto hipotetički.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnje vreme doslo kad se siptarija odrekla mecke
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Da, da, čak sam video i par njihovih auto kuća tamo ili šta već, tj. rade i oni organizovan transport/uvoz.STrider90 napisao: 15 Sep 2025, 14:37Korejci mogu da se registruju samo u Albaniji i na Kosovu zbog različite homologacije, u poslednje vreme ih masovno uvoze šiptari zato što su mnogo jeftiniji u odnosu na uvoz iz EvropeelMaestro napisao:Kad ste već pomenuli uvoz iz Kine...
Dok sam bio u Rusiji, video sam dosta auto kuća koje uvoze iz Koreje (južne naravno). Znam da su za njihove pojmove to ultra jeftina vozila, mada kod njih su svakako polovni auti u nebesima sa cenom. Isplati li se to kod nas i bavi li se neko uopšte time? Čisto hipotetički.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Имам једно потпитање...
Kroz Krusevac cesto prolaze siptarski sleperi sa automobilima, uglavnom su ozbiljna kola na njima neretko se srecu i superautomobili tipa ferari, lambo, porse.
Deluje stvarno kao nov i jeste prava retkost.Piros napisao:Evo za ljubitelje BMW-a , retkost da je u ovakvom stanju. Igrom slučaja znam priču o ovom autu , km je stvarna
Zaboravih, jer ne pratim odavno bmw; u ovoj genraciji koja je serija benzinca išla?
- solje amortizera
- Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47
odlican komad, srecno sa nalazenjem delova
videh je skoro na oglasu dobar pirmerak steta sto nije 3.0 ili 2.0 turbo, ovo je odlican motor i neunistiv ali busso bi bila mnogo bolja prica i sto se snage tice i same vrednosti vozila kroz vreme.
Pežo 605 bez dokumentacije i sa navodno samo 600 km. Stvarno izgleda odlično.
Pežo 605 bez dokumentacije i sa navodno samo 600 km. Stvarno izgleda odlično.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Lepa priča, lepo sve, Netflix hoće da kupi prava za seriju...i onda jebeno pogrešno napišeš broj modela
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk